Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aggódnom kéne amiért még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kéne amiért még nem vette le az exe képeit?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy pasival, aki nem rég dobta ki az exbarátnőjét. A csaj békülni akart eleinte (ezt a pasi mesélte), de ő elküldte. Közben elmondta nekem a lányt kb mindennek. Kérdezgettem, hogy biztos nem akarja-e visszafogadni a lányt, de azt mondta, hogy nem, mert már nem szerelmes belé. A közös képeik viszont fent voltak végig. Most nem tudom mit történt mert a lány letörölt mindent a Facebook profiljáról, de a pasi még mindig nem szedte le a képeket. Rákérdeztem, hogy ennek mi az oka és azt mondta, hogy majd leveszi ő is, ezen nem múlik semmi.

Aggódnom kéne? Minden nap ír nekem és holnapután már randizni is elhívott.

2016. okt. 11. 20:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%

fb agymosott p..csa vagy, bocsi, de igen az vagy!

képzeld, a pasik ennek nem tulajdonítanak nagy jelentőséget, és igen, le fogja szedni, majd ha egy hónap után se fogja, majd akkor aggódhatsz, addig nem!

mióta is ismerkedtek? kb 2-3 napja?

és ők mikor is szakítottak? kb 3 napja?

légy türelmes, le fogja szedni, ne irritáld a h..lyeségeiddel az idegeit, mert ha azt fogod csinálni, nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat!

2016. okt. 11. 20:18
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Én nő vagyok. Mégsem tulajdonítok neki jelentőséget. Ja, és én sem szedek le fotókat. Minek? Ha nem tetszik, ne nézegesd. Az agyából radírral akarod kiszedni?
2016. okt. 11. 20:24
 3/17 A kérdező kommentje:
5 hete szakítottak, mi meg kb 4 hete ismerkedünk.
2016. okt. 11. 20:24
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Tény, hogy a pasik nagy része az ilyeneknek nem tulajdonítanak nagy jelentőséget, viszont ismerek olyat, akit kidobott a barátnője, elmondta mindennek a nőt, csajozott jobbra-balra, közben meg hónapokon keresztül folyamatosan fűrkészte a nőt a neten és sírt utána.

Szóval szerintem még mindig ragaszkodik a nőhöz, annak ellenére, hogy ő dobta ki. Még nincs túl rajta. Szóval veszélyes lenne vele kezdeni, mert tudod... ha nincs ló, jó a szamár is. És kevés szamárból lesz ló, akit szeretnek és megbecsülnek.

2016. okt. 11. 20:27
 5/17 anonim ***** válasza:

lehet azért nem szedte le, mert még nem volt benne biztos, hogy komolyak a szándékai veled kapcsolatban, ha meg komolyra fordul úgy is leszedi

(ez is lehet egy taktika, hogy az ex van kitéve, hogy mindenféle nőcik ne zargassák)

2016. okt. 11. 20:28
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

4#-nek igaza van.

Nagyon friss a szakítás. Konkrét szakítas utan 1 hettel mar veled ismerkedett. Lehetetlen,hogy 1 het alatt kiheverjen egy szakitast.

Szerintem még érezhet valamit a másik irant.

2016. okt. 11. 20:42
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Mi egy eve szakitottunk az exemmel kb, kicsit regebb ota es en sem vettem le. Van uj parom, ot szeretem, nem az exemet, de tok feleslegesnek erzem torolni a regi dolgokat. Nosztalgiazok par pillanatot ha esetleg kidobja a Fb, hogy pont egy eve ezen a napon ez meg az volt, es annyi. Nincs semmi jelentosege.
2016. okt. 11. 20:48
 8/17 anonim ***** válasza:
En is no vagyok (7) amugy, szerintem ne aggodj amugy emiatt, letorolhet valaki mindent pl puszta pillanatnyi haragbol, kozben meg ugyanugy erez a masik irant, szoval ne ez alapjan itelj semmit, hogy van-e meg fent valami vagy sem.
2016. okt. 11. 20:51
 9/17 anonim ***** válasza:

En kozel 4 eve vagyok egyutt a parommal. Nalam meg fent vannak az exemmel kepeim. Mert nem tulajdonitok ennek sok jelentoseget. O meg sose szol erte. Igazabol nekem se tunt fel amig az egyik ismerosom szoba nem hozta

30/N

2016. okt. 11. 23:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Én biztos nem szólnék bele hogy ő milyen képeket rak ki facebookra. Egyrészt mert veled ellentétben nem ott élem az életem, másrészt mert az ő dolga, azt csinál amit akar, harmadrészt mert nincs profilja, ráadásként nem vagyok egy önbizalomhiányos hisztiréka. :)
2016. okt. 12. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!