Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél olyannal, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal, aki nem tökéletes?

Figyelt kérdés

Nekem eddig 5 kapcsolatom volt:

-2-nél éreztem azt, hogy odáig vagyok a srácért, tökéletes úgy ahogy van (rózsaszín ködös állapot)

-3-nál azt, hogy vannak hibái, de jó pasi, egy próbát megér (ezek közül 1-be hamar totál belezúgtam, úgyhogy megérte megpróbálni).

Ti mit gondoltok erről... Összejönnétek olyan fiúval, akinek már az elején látjátok a hibáit? Gondolok itt olyanra, hogy néhány randin túl vagytok már, jól megértitek egymást, minden klappol, de pl nem tetszik a randipartner testalkata (mert túl vékony), vagy pl néha unszimpin beszél (esetleg káromkodik). Ilyen apróságok még beleférnek, vagy akkor már inkább máshol keressem a nagy Ő-t? (Olyanok válasza érdekel, akik az Igazit keresik, akivel az életüket le szeretnék élni.)

23/L

2016. okt. 10. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam vele, hogy senki sem lehet tökéletes, és sosem azt kerestem. Még csak nem is kerestem. Csak ha jött, hogy itt én érzek valamit, és kölcsönös, akkor abba bele kell menni :)

És akkor persze az rózsaszín ködös 😃

2016. okt. 11. 00:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha megtalálod a számodra ideális pasit,őt a hibáival együtt is szeretni fogod :) Jó,nyilván vannak alap kizáró okok,pl a káromkodást én sem szeretem,főleg ha mellettem-nő jelenlétében káromkodik...nem értelmiségi emberre vall...

A cigit utálom,de nem zavar,ha a pasi cigizik,mert ha nagyon szeret engem,leszokik róla,csak azért,hogy nekem jó legyen-volt már ilyenre példa,soha nem kértem,hogy szokjon le,csak tudta,hogy nem szeretem és magától letette :)

Másrészt,tényleg igaz,hogy ha megvan az az érzés,a szikra,akkor úgysem érdekelnek a hibák,csak vele akarsz lenni.

20L

2016. okt. 11. 07:18
 13/17 Költőnő? ***** válasza:
Nincs tökéletes ember.
2016. okt. 11. 07:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Külsőre nekem a nők 95%-a megfelel. Belsőre annyi igényem van, hogy legyen intelligens, őszinte, kedves, és ne legyen ri banc. Ezek nem tűnnek nagy igényeknek, mégis alig van olyan nő, aki teljesítené őket, és az a kevés is mind foglalt.

Mivel te nő vagy, sokkal nagyobb hangsúlyt fektetsz a külsőre, és nem jönnél össze olyannal, akinek valamilyen külső hibája van.

2016. okt. 11. 07:45
 15/17 anonim ***** válasza:
A nők elfogadóbbak. Mi ezen a kérdés?
2016. okt. 11. 08:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Senki sem tökéletes, de akibe beleszeretek, azt annak látom. A páromat volt bőven időm alaposan megismerni, még a rózsaszín ködös időszak előtt, hisz haverok voltunk sokáig. Nos, hibája az van, de engem semmi se zavar benne. Csak látom, hogy esetleg xy tulajdonsága mást irritálna, például mit tudom én, gonosz humora van. Én ezt imádom, de pl a legjobb barátnőm meg sikítva menekülne tőle emiatt :D

Nagyon relatív, hogy ki mit lát hibának a másikban.

Van 1-2 dolog, amiből soha nem engednék (pl olyannal nem lennék együtt, aki cigizik, vagy akiről tudom, hogy volt már, hogy félrelépett, stb), de ilyen apróságokon túl tudok lépni, pl eleinte kissé zavart, hogy a páromnak van szakálla, de mostanra már imádom, és belebetegednék, ha leborotválná :D

Ha viszont valami tényleg folyamatosan zavar, az egye irritálóbb lesz.

2016. okt. 11. 10:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Ismerkedni szívesen ismerkedek szinte bárkivel, de én jellemzően mindenkit besorolok a barátaim közé, aki nem tökéletes. Én csak olyan srácokkal jönnék össze, akik tökéletesek. De azt nagyon fontos kihangsúyloznom, hogy számomra tökéletesnek lenni nem a külsőségekben nyilvánul meg.
2016. okt. 11. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!