Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ilyenkor mit vártok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ilyenkor mit vártok?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel egy helyen dolgozunk. Kb 2hónapja ismertük meg egymást. Nekem nagyon tetszik. Flörtölgettünk ,beszélgettünk de inkább flörtöltünk. De ez eddig rendben is van csak most már nem tudunk úgy elmenni egymás mellett hogy ne mosolyogjunk a másikra egy nagyot. És folyamatosan szemezünk. Eddig ha egymásra néztünk elfordította a tekintetét de ma a munkahelyen pont egymással szemben voltunk pár méter volt köztünk ja meg egy polc amin át lehet látni egy kicsit és amikor pakolgattam azt vettem észre hogy szemből egyfolytában néz. Már muszáj volt odanéznem. Azt hittem elkapja a tekintetét de csak néztük egymást és elkezdtünk mosolyogni megkérdeztem hogy mit szeretne és csak mosolygott tovább de és aztán elkezdtem beszélni arról amiket pakolgattam és utánna szóltak és el kellett mennem. És ettől kezdve valahogy mindig arra sétál amerre én vagyok és néz , mosolyog. Elég fura de azóta mindig keressük a másik tekintetét. Az is furcsa hogy nem egy szégyenlős "kislányról" van szó . Pont az ellenkezője. Most szabad a pálya?
2016. okt. 10. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szabad.

Azért azt megnéztem volna, amikor flörtölni próbál veled, te meg megkérdezed tőle, hogy "Mit szeretnél?" :D :D :D

2016. okt. 10. 17:38
 2/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
Hívd el randizni. Egyébként csak te beszéltél akkor hozzá vagy azért ő is mondott valamit?
2016. okt. 10. 17:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát amiket mondtam csak arról kérdezett vissza illetve csak elismételte az utolsó szavakat kicsit fura volt. De nem hiszem hogy leesett neki hogy mit mondtam. Csak beszéltünk róla de kezdett zavarba jönni.
2016. okt. 10. 17:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem legalább is úgy tűnt.
2016. okt. 10. 17:53
 5/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
Az is valami. Én elhívnám valahova a helyedben, aztán kiderül milyen a csaj, ha egy kicsit ellazul.
2016. okt. 10. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:

de akkor mit tökölsz? :D

hívd el meló utánra sétálni vagy valami, üljetek be valahova stb... :D

2016. okt. 10. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!