Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a véleményetek a "részeges" pasikról?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel össze szeretnék jönni, és a szándék kölcsönös. Viszont a srác eléggé piás. Tegnap is úgy volt hogy nah összejövünk, de túlzásba vitte...és hát nah, már nem lehetett vele beszélni. Viszont józanan (ami többször fordul elő) nagyon jófej, kedves. 17/L2010. ápr. 25. 15:00
21/29 anonim válasza:
17:55ös vagyok: Szerintem nem fogsz tudni hatni rá.Neki most ez az életstílus jön be,nem fog egy lány kedvéért lemondani róla,hisz mondta is neked.Vagy így fogadod el és nem szólsz bele,vagy hagyod a fenébe és csak haverok lesztek.
22/29 A kérdező kommentje:
Valahogy nem tudsz kiábrandítani. Én ismerem és nem te. Úgyhogy...ha szeretnéd majd küldök neked 1 mailt és elújságolom hogy nem iszik már annyit. Na pá. :-*
2010. ápr. 25. 18:28
23/29 anonim válasza:
Hali.Kérlek ne húzd fel magad azon,ha a többiek,esetleg egyforma hozzáállással vélekednek a pasiról.
Én biztos vagyok benne,hogyha szeretnél tölle valamit,akkor most lépj,és így nem alkoholista lesz,hanem társaságkedvelő.Biztosan nem iszik naponta 6 liter bort,így tehát nem alkoholista.Az italt pedig azért találták ki ,hogy megigyák.Ne hallgass senkire,csak magadra,én sok sikert kivánok nektek.
És ha elfogadsz egy tippet,részeg ember őszinte,próbálj vele akkor komolyabb dolgokat,amikor ivott kicsit.
24/29 sonyk750i válasza:
Szerintem adj neki egy esély, hátha megváltozik. Te ha továbbra is részeges akkor tipli. 19F
25/29 anonim válasza:
Én fiú vok és a részeges pasi az nem jó hidd el jól érzi magát de ha sokszor csinálja rászokik és abból katasztrófa lehet ha részeg akár meg is verhet meg büdös fekszik a hányásában tudom hidd el nekem de az is lehet hogy néha mert fiatalok vagytok lehet jól érezni magatokat de akkor se tök részegre kell inni magatokat csak úgy hogy kezdjen hatni az a jó mert jól érzed magad nincs másnaposság és kész.
26/29 anonim válasza:
ha 7napból 5napot iszik ,az undorító.
de ha 7napból csak hétvégenként iszik amikor buli van akkor az nem olyan vészes..
meg ha járni fogtok,és szerelmesek lesztek,akkor megmondod neki,hogy a te kedvedért még kevesebbet igyon..
27/29 anonim válasza:
lehet jófej pia nélkül..de ez nála a ritka pillanatok egyike lehet..:S
28/29 anonim válasza:
akkó nekem azétartot az összes kapcsolatom a részegségig
29/29 anonim válasza:
Nem kell a legrosszabbra gondolni! Fiatal! Ki fogja élvezni, senki nem tudja leállítani, hidd el. Én azt mondom, ez ne hárítson el, maximum vége lesz, de legalább tanultál belőle. Vagy nem! Lehet, hogy teljesen jó párkapcsolatotok lesz! Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni... ha jófej, meg kedves, akkor nincs gáz! Szerintem, ne hagyd ott, maradj vele. Járj vele, élvezd ki az életet, amíg megteheted. Engem nem zavar a pia. Szerintem ez ne akadályozzon meg. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!