Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi a véleményetek az izmos, de szőrös pasikról? :D
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 21:02
1/5 anonim válasza:
Én nem szeretem a szőrös pasikat, se a túl izmosokat. Szóval, nem jönnek be. Más véleményem ismeretlenül nincs.
2/5 anonim válasza:
képet. láttam ilyenben olyat aki iszonyú szexi volt, de lehet ronda is..
3/5 anonim válasza:
Eddig csak izmos pasijaim voltak, most is az van. Nekem ez jön be, ha már én mindent megteszek azért hogy jól nézzek ki és sokat vesződöm ezekkel a dolgokkal (pl. szőrtelenítés), akkor igenis hogy a pasi se hagyja már el magát.
Szerintem furcsa ha egy izmos pasi szőrös, szerencsére ahogy én észrevettem az ilyen pasik le szokták szedni.
4/5 anonim válasza:
Viccelsz? Küldj privit! :P
Am meg nekem bejönnek az ilyen pasik, mert számomra ez férfias.. :) főleg, ha emellett magas is, és szép arca van ahww :))
5/5 anonim válasza:
Attól függ hol. Mellkason lehet szexi, de mondjuk hónaljon már kevésbé. Amúgy abszolút jó párosítás, ha azért karban van tartva :) (nem burjánzik mindenfelé, és nem is olyan jetifeeling.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!