Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit gondoltok a néger pasikról? Vagy egy páváról?
A néger pasiknak elvileg nagy van...:) Legalábbis ez terjedt el róluk. Gondolom ezért felkapottak.A pávák meg csak kis divatmajmoló kamaszok,akik keresik a saját egyéniségüket,miközben tömeggyártmánnyá válnak.De ők csak 16 évig menők.Szerintem :)
17/L
Felkapottak?
Hát...nem is tudom.Többre tartom a normális kinézetű,ápolt,fehér pasikat.
A négerek mire mennek a nagy farkukkal,ha nekem az túl nagy pl.és fáj?
A pávákat meg hosszútávon nem lehet ˝alkalmazni˝...el tudod képzelni,hogy felesége van,és babakocsit tologat?áhhh....
Nem értem, mi bajotok a néger pasikkal...
Mi ez, rasszizmus?
Én szeretem oket, és ne csak a kemény kulsot meg a kemény csajozós dumát nézzétek. Aki ismer egyet is, az nem így beszél! Én azt mondom, egy embernek meg kell ismerni a lelkét mielott véleményt alkotsz róla!
A néger is ugyanolyan ember, mint a fehér. Nem tudom miért kell oket kikozosíteni?!
Képzeljétek el, én nem ismerek bunkó beszédu négert, és valahogy még sosem láttam. Számotokra valószínuleg ez egy csoda! Mondjuk a fehéreken mostanában jobban észre veszem, hogy bunkók, idióta dumájuk van és minél jobban egymás ellen vannak. A négerek legalább osszetartanak.
Egy szóval: Ne itélj el senkit, amíg nem ismered és ne általánosíts!
Koszonom a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!