Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a véleményetek a "részeges" pasikról?
van egy fiú,barátok voltunk én akartam őt ő engem nem.szóval régen nem tűnt fel,hogy sokat iszik,mert ha mentünk bulizni én is ott voltam és hát kamaszként nekem természetes volt ha buliban részeg vagyok,részeg jó mondjuk én tudok magamról akkor is, ő is.
most 21 de én nagyon féltem mert szite minden nap bepiálnak a lakótársával,de már el se járnak bulizni csak otthon:Sok,hogy egyetem, én meg fősulis vagyok mégsem vagyok midnen nap zabkásás:S féltem őt nagyon,mert egy nagyon rendes srác, de nem mehetek oda,hogy ne tedd mert nem az én dolgom már,hiába szakad meg a szívem csak az oltást kapnám:(
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is egyetemre járok, ahol tényleg rendszeresen fogyaszt szinte MINDENKI alkoholt, szoktunk viccelődni is, h másként nem is lehetne elviselni :D
Ez egyáltalán nem nagy tragédia, ettől még ugyan olyan normális srác lehet, mint más, sőt sokaknak az alkohol segít egy picit oldani a gátlásukat is, ezáltal jobb társaság is lehet, mint józanon, mert felszabadultabb lesz tőle. Persze a végletekig itt sem szabad elmenni, tehát aki folyton hulla részegre issza magát az már tényleg gáz.
attól függ mi minősül rendszeres alkoholfogyasztásnak. Ha valaki mindennap berúg, vagy kényszeresen iszik, mondj le róla.
Ugyanakkor sokan a hétvégente berúgunk a haverokkal ,vagy megiszunk két sört is alkoholizálásnak tekintik. Rájuk ne hallgass. Nekem pl ma ért véget a PEN (Pécsi Egyetemi Napok). Első nap úgy berúgtam hogy már szánalmas, véletlen volt. Tegnap meg pont kellemesen, hogy csak jókedvem lett. Haverok ugyanígy. Amúgy meg nem ittak kábé egy hónapja. Ennyi.
Nem öltem meg senkit, nem csaltam meg a barátnőm, nem mészároltam gyerekeket, szóval igazából semmilyen káros következménye nem volt és nincsen annak ,hogy ittam. Ez az élet része, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!