Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a véleményetek a "részeges" pasikról?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel össze szeretnék jönni, és a szándék kölcsönös. Viszont a srác eléggé piás. Tegnap is úgy volt hogy nah összejövünk, de túlzásba vitte...és hát nah, már nem lehetett vele beszélni. Viszont józanan (ami többször fordul elő) nagyon jófej, kedves. 17/L
2010. ápr. 25. 15:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
amúgy 21/L
2010. ápr. 25. 15:45
 12/29 anonim ***** válasza:
Ja, és ne legyél "hittérítő". Minden pasi gyűlöli, ha a barátnője bele akar kotyogni, hogy mikor merre mennyit - de tőlük talán elviselik és elfogadják. Te viszont nem vagy a barátnője, és nem is leszel, ha már most ilyenekkel macerálod.
2010. ápr. 25. 15:47
 13/29 A kérdező kommentje:
Értem. Végre valaki a pia mellett...vagy nem feltétlenül ellenne. Köszi.
2010. ápr. 25. 16:02
 14/29 anonim ***** válasza:

van egy fiú,barátok voltunk én akartam őt ő engem nem.szóval régen nem tűnt fel,hogy sokat iszik,mert ha mentünk bulizni én is ott voltam és hát kamaszként nekem természetes volt ha buliban részeg vagyok,részeg jó mondjuk én tudok magamról akkor is, ő is.

most 21 de én nagyon féltem mert szite minden nap bepiálnak a lakótársával,de már el se járnak bulizni csak otthon:Sok,hogy egyetem, én meg fősulis vagyok mégsem vagyok midnen nap zabkásás:S féltem őt nagyon,mert egy nagyon rendes srác, de nem mehetek oda,hogy ne tedd mert nem az én dolgom már,hiába szakad meg a szívem csak az oltást kapnám:(

2010. ápr. 25. 16:55
 15/29 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is egyetemre járok, ahol tényleg rendszeresen fogyaszt szinte MINDENKI alkoholt, szoktunk viccelődni is, h másként nem is lehetne elviselni :D

Ez egyáltalán nem nagy tragédia, ettől még ugyan olyan normális srác lehet, mint más, sőt sokaknak az alkohol segít egy picit oldani a gátlásukat is, ezáltal jobb társaság is lehet, mint józanon, mert felszabadultabb lesz tőle. Persze a végletekig itt sem szabad elmenni, tehát aki folyton hulla részegre issza magát az már tényleg gáz.

2010. ápr. 25. 16:57
 16/29 anonim ***** válasza:

attól függ mi minősül rendszeres alkoholfogyasztásnak. Ha valaki mindennap berúg, vagy kényszeresen iszik, mondj le róla.

Ugyanakkor sokan a hétvégente berúgunk a haverokkal ,vagy megiszunk két sört is alkoholizálásnak tekintik. Rájuk ne hallgass. Nekem pl ma ért véget a PEN (Pécsi Egyetemi Napok). Első nap úgy berúgtam hogy már szánalmas, véletlen volt. Tegnap meg pont kellemesen, hogy csak jókedvem lett. Haverok ugyanígy. Amúgy meg nem ittak kábé egy hónapja. Ennyi.

Nem öltem meg senkit, nem csaltam meg a barátnőm, nem mészároltam gyerekeket, szóval igazából semmilyen káros következménye nem volt és nincsen annak ,hogy ittam. Ez az élet része, ennyi.

2010. ápr. 25. 17:31
 17/29 anonim ***** válasza:
ja és 21/f
2010. ápr. 25. 17:32
 18/29 anonim ***** válasza:
na de én is ezt magyaráztam,hogy oké elfogadom én,hogy egyetemista és ezért iszik,mert én is imádtam bulizni, de én meg fősulis vagyok mégsem vagyok szinte midnen nap matt részeg pedig bennem is sok a feszültség
2010. ápr. 25. 17:35
 19/29 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ellene semmilyen jónak,de ami sok,az sok.A mostani barátom szeret bulizni,iszik is olyankor,de legalább tudja,hol a határ és nem én szólok neki,hogy na hagyja abba.Igazából,ha valaki piás,én inkább csak azért vagyok erre háklis,mert esetleg féltem az egészségét,testi épségét(ha olyankor kötözködős...).Az egyetemistás témához meg annyit,hogy egyik exem egyetemista korában egy héten vagy 3-szor-4-szer berúgott és egy műtét után kiderült,hogy szétitta(már most!) a máját.Qrvára nem érdekelte,otthagytam a fenébe,igaz nem csak ezért.Bár ennyi felelősségérzet azért szorulhatott volna bele,hogy legalább ezekután ne igyon(vagy ne annyit).Na nekem ilyen nem kéne mégegyszer.Te tudod mennyit viselsz el.Megváltoztatni tuti nem fogod,és nem is szabad senkit se.És ettől még lehet jófej,de az is lehet,hogy nem érdemes vele kezdeni.Komolytalan és szánalmas.
2010. ápr. 25. 17:55
 20/29 A kérdező kommentje:
Én is inkább csak azért vagyok a piálás ellen, mert az egészségét féltem. Hisz én is iszok, tegnap együtt öntöttünk fel a garatra, csak én leálltam, ő meg még többet ivott. Van egy ismerősöm, ő is így kezdte, 26 éves és a pia teljesen elrontotta. Komolytalan lett, egyedül maradt, így senkinek sem kell, és ráadásul el is csúfította az arcát a sok ivás. Pedig igazán szimpatikus srác. És nem szeretném hogy most vele is ez történjen. Szerintem kizárt hogy ne lehessen rá hatni. Még annyira nem durva a dolog.
2010. ápr. 25. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!