Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Első randira mindig visztek magatokkal elég pénzt? Több infóért katt.
Csak kiváncsiságbol kérdezem, mert amikor egy fiúval sorban álltunk az egyik gyorsétteremben, nekem muszáj volt elmennem vécére, és mivel már kiválasztottam a kaját hát elmentem.
És azon gondolkoztam közben, hogy mi van, ha ilyenkor nincs nála elég pénz? Mert nem akarom kínos helyzetbe hozni, meg olyannak, aki elvárja h meghívják. Mondjuk előtte megkérdezte h mit eszek, de azt megkérdezheti csak úgy is, szerintem...
Kort is írjatok légyszíves!
én mindig többet viszek, úgy, hogy legalább 4 emberre elég legyen. sosem lehet tudni. bár nálam általában minden nap 4-8 ezer forint van...
17F
Itt 22:53
Ezt nem értem. Miért fizessen a pasi??? Nem akarom megvásárolni a figyelmét basszus! Nem kell, hogy úgy érezze tartozik bármivel is. Nekem nem egy liba kell, aki egy kávét nem bír magának fizetni. Akkor mi lesz később? Ja, és egyszer se volt még para, hogy elfogadtam a csajtól, amikor fizetni akart. Sőt! Férfitársaim magatok alatt vágjátok a fát, és nevelitek ki a pénzcentrikus libákat! 25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!