Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívok valahová egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívok valahová egy lányt, és visszakérdez, hogy "csak mint barát? ", akkor az egyenlő az elutasítással?

Figyelt kérdés
Egy ideje jó barátságban vagyok egy lánnyal, ezért úgy gondoltam itt az ideje lépni. Elhívtam egy slam partyra, ami nem vacsora vagy mozi, tehát nem egyértelműen randis téma, viszont kellemes program. Viszont a fenti furcsa választ kaptam - én persze rávágtam, hogy naná, csak barátok, így aztán meg is beszéltünk egy időpontot, de így már nem vagyok annyira motivált... Az igazság az, hogy a nők hajlamosak engem a barát zónába tenni, és én ezt mostanra már gyűlölném. 24/F
2016. szept. 29. 19:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

és mi az egyértelmű mr. egyértelmű ?:D

elárulhatnád nekem is :)

2016. szept. 29. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Mégis hogy lenne már egyértelmű a randi? Nem randira hívtad.
2016. szept. 29. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem egyértelmű, hiszen nem randira hívtad.

És most tényleg elvágtad magad, mert lehet, h a lány reménykedett benne, hogy végre van egy pali, aki esetleg van annyira férfi, h nyíltan felvállalja, h randit akar, de Te betetted magad a barátzónába.

Ha nem akarod magad barátként kezeltetni, akkor ne viselkedj úgy, mint aki ott akar lenni!

2016. szept. 29. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok - hogy válaszoljak is: szerintem jobb a frontális elutasítás, mint hogy utána azon kelljen gondolkodni, most vajon elutasított-e?

Én meg szoktam mondani, ha randit szeretnék. Ha csak barátként kezelnek, legalább kiderül hamar.

2016. szept. 29. 20:52
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
Nem értek egyet az előttem írókkal, én biztos nem kérdeznék ilyet egy fiútól, aki tetszik. Inkább elmennék, és ott személyesen deríteném ki, hogy randiról van-e szó. Szóval szerintem jól érezted, tényleg lerázós duma volt.
2016. szept. 29. 21:37
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Csak tanulságul. Volt egy srác, akibe halálosan szerelmes voltam. Próbáltam utalgatni, mert mondani neki olyan dolgokat, amiket egy egyszerű barátnak nem mondok, stb. Rengeteget beszéltünk, kerestük egymás társaságát,stb. Mondtam neki, milyen jó lenne egyszer x helyre elmenni vele, erre benyögte, hogy oda csak a párjával menne. Na, egyrészt egy világ tört össze bennem, másrészt ezzel elfogadtam, hogy neki csak egy barát vagyok, ne számítsak többre. És volt még egy ehhez hasonló húzása pár hónappal később... Na, azóta kiderült, hogy valójában tök szerelmes volt belém, csak nem voltam elég egyértelmű... Amikor ő közölte kvázi, hogy barátként tekint rám.

Úgyhogy, bakker, közöld azzal a csajjal, mit akarsz, jobban jársz azzal, ha visszautasít, mintha évek múlva kiderül, hogy egyébként lehetett volna valami. Hogy várhatod el így valakitől, hogy ne tegyen barátzónába?

2016. szept. 29. 21:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez a srác valószínűleg arra utalt azzal, hogy oda csak a párjával menne el, hogy ahhoz járnotok kéne, és ő ezt szeretné...elég erős sztori, köszi, hogy leírtad, meggyőztél arról, hogy helyre kell rántanom ezt a töketlen húzásomat.
2016. szept. 29. 22:00
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
Na ez a beszéd!
2016. szept. 29. 22:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha én kérdeznék ilyet, én azért tenném, mert a helyzetből adódóan nem világos számomra, hogy hányadán állunk. Nem jelentene barátzónát, egyszerűen információszerzésből kérdezném. Bár ha a srác azt mondaná, hogy ja persze, csak barátilag, az elég rosszul esne.

22/L

2016. okt. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!