Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívok valahová egy lányt, és visszakérdez, hogy "csak mint barát? ", akkor az egyenlő az elutasítással?
és mi az egyértelmű mr. egyértelmű ?:D
elárulhatnád nekem is :)
Nem egyértelmű, hiszen nem randira hívtad.
És most tényleg elvágtad magad, mert lehet, h a lány reménykedett benne, hogy végre van egy pali, aki esetleg van annyira férfi, h nyíltan felvállalja, h randit akar, de Te betetted magad a barátzónába.
Ha nem akarod magad barátként kezeltetni, akkor ne viselkedj úgy, mint aki ott akar lenni!
1-es vagyok - hogy válaszoljak is: szerintem jobb a frontális elutasítás, mint hogy utána azon kelljen gondolkodni, most vajon elutasított-e?
Én meg szoktam mondani, ha randit szeretnék. Ha csak barátként kezelnek, legalább kiderül hamar.
Csak tanulságul. Volt egy srác, akibe halálosan szerelmes voltam. Próbáltam utalgatni, mert mondani neki olyan dolgokat, amiket egy egyszerű barátnak nem mondok, stb. Rengeteget beszéltünk, kerestük egymás társaságát,stb. Mondtam neki, milyen jó lenne egyszer x helyre elmenni vele, erre benyögte, hogy oda csak a párjával menne. Na, egyrészt egy világ tört össze bennem, másrészt ezzel elfogadtam, hogy neki csak egy barát vagyok, ne számítsak többre. És volt még egy ehhez hasonló húzása pár hónappal később... Na, azóta kiderült, hogy valójában tök szerelmes volt belém, csak nem voltam elég egyértelmű... Amikor ő közölte kvázi, hogy barátként tekint rám.
Úgyhogy, bakker, közöld azzal a csajjal, mit akarsz, jobban jársz azzal, ha visszautasít, mintha évek múlva kiderül, hogy egyébként lehetett volna valami. Hogy várhatod el így valakitől, hogy ne tegyen barátzónába?
Ha én kérdeznék ilyet, én azért tenném, mert a helyzetből adódóan nem világos számomra, hogy hányadán állunk. Nem jelentene barátzónát, egyszerűen információszerzésből kérdezném. Bár ha a srác azt mondaná, hogy ja persze, csak barátilag, az elég rosszul esne.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!