Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a pasi mire tartja a barátnőit?
Amikor megkérdeztem, hogy mi volt a program az előző barátnőivel, azt mondta, feljöttek és szex, meg időnként elmentünk termálba és bulizni. Mert ő inkább haverozós pasi.
Most komolyan ez... ?
Mi a véleményetek erről kedves férfiak?
4, miért lennék qrva? Nem kaptam érte pénzt, én is ugyanúgy erre vágytam. Akkor az exem is az én qrvám volt, nem? Mindketten jól éreztük magunkat. Nem eröltetett egyikünk sem semmit. Közös programok, jó szex együtt, de kötöttségek nélkül. Takarítani sem takarítottunk egymásnál.
Kérdező, azt értsd meg, hogy ha mindkét félnek megfelel minden, akkor semmi gond nincs. Akkor van a gond ha az egyik fél kihasználja a másikat.
Hogy mi a véleményem az egy dolog...
Az egy másik, hogy te mi a fenének kezdesz egy ilyen pasival? És ez a véleményemtől független...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!