Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni, barátnőt szerezni hatékonyan?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam mindenféle helyeken többféle módon,tárkeresők,badoo, tinder,de ált a köszönésen túl nem jutottunk sehova, nincs fotogén arcom, de nem vagyok csúnya.Személyesen utcán,discóban is próbáltam,de ott sem sikerült,ráadásul áltban a lányok többesével mennek még szarni is.2016. aug. 18. 22:42
1/4 anonim válasza:
Köszönésig eljutottál? Én még senkinek sem tetszettem pl. Tinderen, élőben meg főleg nem. :D Pedig tovább tudnám vinni a beszélgetést, úgy érzem, de ha esélyem sincs, cseszhetem. Valami sport, vagy hobbi esetleg?
2/4 anonim válasza:
Sehol nem lehet, kivéve ha jóképűnek születtél mert akkor bárhol lehet. Egyéb esetben 0 esélyed van bármelyik nőnél...
25/F
3/4 A kérdező kommentje:
Láttam olyat,hogy egy idősebb,nagydumás csávó ledumált egy csajt a lábáról és nem nézett jól ki meg olyat is,higy egy jóképű haveromnak sem jön össze.
2016. aug. 18. 22:56
4/4 anonim válasza:
Nézz ki jól és legyen jó szöveged. Vagy rendelkezz sok pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!