Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meneküljek a férfitől vagy (még) ne? Lent
Tudtommal nem én kezdtem el pszichopatázni és rögtön azzal jössz, hogy sikertelen vagyok a nőknél, mert ilyen-olyan véleménnyel vagyok a kérdező felé. Nem látjátok magatokat! Minden éppeszű férfi ember, aki nem papucsállat, hasonló véleménnyel van, mint én. Van egy ember aki szellemileg, tanulmányilag, anyagilag magasabb szinten van, mint ti. Mégis egykis lófarok baki miatt, már hosszútávúan leírtok egy olyan személyt, akit szinte még csak nem is ismertek. Véletlenül se akkor, amikor még csak a fejetekben létező esetleges probléma bekövetkezik. De jelzem! Ez csak a fejetekben van! 3 sor facebukos trágár kifejezésért már pörög az a mogyorónyi agyatok.
Az való igaz, hogy nincsen senkim, bár ehhez az égvilágon semmi közöd.
Még mielőtt felhoznád, hogy akkor milyen jogon válaszolok a kérdésedre, hát azért mert feltetted. Ha ennyire egysíkú válaszokat vársz, de már a kérdés leírásában is szerepelt, milyen válaszokat találsz helyén valónak, akkor ne tegyél fel kérdést.
Önön igazolást vársz mit csinálj? Ennyire döntésképtelen vagy, hogy még a saját döntéseidet is megkérdőjelezed?
Hál' Istennek. Az időközben 13%osra avandzsált 26%os, többet nem ír ide. :) Ez jó!
A pasinak amúgy megírtam, hogy részemről ez nem működik, túl nagy a korkülönbség, és rájöttem, ha már ez ennyire zavar most, később még jobban fog ( jelzem, hogy ez tényleg igaz, szóval azért el-el kattogtam azon, hogy ha én leszek mondjuk 35, lesz egy 50 éves férjem...) Először nem írt semmit, de ma reggel ez fogadott: menj a b*d*s p*csába te is csak olyan vagy mint a többi..aztán letiltott...na, azt hiszem, még idejében cselekedtem, ennél jobb visszaigazolás, hogy jól döntöttem, nem is kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!