Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meneküljek a férfitől vagy (még) ne? Lent
Én tuti hagynám a francba. Nekem már alapból nem férne bele, ha hazudna a koráról, és nem azért, mert számít az a plusz 5 év, hanem azért, mert alapból hazugsággal indítani az ismerkedést...
Aztán amit írtál.. Tuti kivágná a biztosítékot. Nyilván az első randikon nem káromkodik, meg a szép arcát mutatja, de komolyan neked kellene egy ilyen kellemetlen ember? Nekem nem.
27/N
Vagy egy anyám asszony katonája, aki csak interneten képes "fotelharcolni", vagy pedig egy agresszív alak, akit ha én nő lennék, messziről elkerülnék.
Egyik verzió miatt sincs értelme tovább bonyolítanod a kapcsolatot. - Megkockáztatom, ha megpróbálod a kapcsolatotokat lezárni, még te is fogsz tőle kapni egy tarka levelet facebookon, vagy sms-t.
valaki kérdezte privátban, melyik társkereső ez: parom.hu, nem titok, ennyi alapján úgyse jön le, kicsoda. :)
utolsó: nem az a baj, ha valami nem tetszik, álljon is ki magáért! az alpári stílus az, ami nem fér bele. Meg lehet mondani a véleményed ilyen szavak nélkül is. Én pl így írtam volna meg a sztorit: a hamburger rágósabb volt a kelleténél, a hús nagyon pici volt, mindehhez képest pedig irreálisan magasnak tartom az árat. Pl. Ezt most csak így hirtelen írtam. Ha nagyon puffogni akarok, hozzáteszem a felháborító szót is, pl. De anyázni, k*cs*gözni, meg egyéb alpári szavakat írni, úgy, hogy bárki láthatja ráadásul..igen, most hogy kiírtam a kérdést, én is inkább azt tanácsolnám magamnak, hogy keressek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!