Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meneküljek a férfitől vagy (még) ne? Lent
ma 15:47
Cukiságbomba vagy. Tényleg.
Nem is kezdem el javítani a mondandóidban a hibákat és a ferdítéseket, hiszen mindenki számára világosak.
Viszont a frusztráltságodat, hogy egy nő sem néz még csak rád sem, ne itt add ki. Biztosan oka van ennek is. - Méghozzá a csúnya, rossz, önállóan gondolkodni és dönteni képes nők.
Nekem mind1 mit csinálsz! Csak leírtam amit gondolok.
Pszichopata a nénikéd! :///
Én 25 éves nőként már ott elküldenék egy pasit ,mert úgy gondolja neki jár 42 évesen a huszonéves nő. Mit akar ő tulajdonképpen tenyészkancát aki jó korba van a szüléshez? Gondolkozott volna hamarabb a gyerekvállalásról.Ha én lennék ebbe a helyzetbe simán megmondanám neki,hogy bocsi, túl öreg vagy már ahhoz, hogy gyereket vállaljak veled. :)
A stílusa meg enyhén szólva alpári. Aki meg itt leszólta a kérdezőt,hogy mert ő biztos tökéletes és sose beszél csúnyán, nem minden fekete- fehér ám, nem csak az létezik ,hogy valaki sose beszél semmit csúnyát,meg aközött ,hogy valaki egy nyilvános kritikát nem tud úgy megfogalmazni,hogy ne szitkozódjon alpári stílusban egy olyan hatalmas probléma okán, hogy nem ízlett a vacsorája.
Na mindegy, én biztos menekülnék egy ilyen pasitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!