Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem érdeklem a jó csajokat? Nem tudnám magam elképzelni egy átlagossal.
Barátomnak sikerült egy jobb nővel kavarni házibulin, de nem lett folytatása.
Én 172 cm/100 kg
22 év
"Ő az egyik kedvencem:
Szerintetek?"
Az egyik Asterix filmben ott a válasz, kivel jött össze aLaetitia Casta által megformált karakter
Nekem az ég világon semmi bajom sem volt a súlyommal, sőt volt hogy ennél is feljebb kúszott a mérleg, és tényleg senki nem tette szóvá még sohasem.
Ízlések és pofonok. Amúgy ma is szemeztem a pénztárnál, ez csak jelent valamit?
"Én itt azt olvastam, hogy a nőknek elsősorban a belső számít. "
Ez nagyon jó ! Ők vakok legyenek, mármint a külsődre, te meg süket, az ő bensőjükre!-hiszen neked csak a külső számít ! Hát bírom az ilyen embereket, akik teljesen elrugaszkodnak a realitás talajáról !
Erre jó példa egy ismerősöm : évek óta nem szexelt, csak a tíz kicsi ujjával, lett volna egy nő, aki szeretett volna vele lenni, de ő csóró, öreg pasi létére, csak egy 20-as nőkről álmodozik. Hát akkor álmodozzon csak, és szexeljen továbbra is a tíz kicsi ujjával. Annyira nevetséges némelyik férfi !
Tök egyszerű: hány csajod volt eddig?
Ha 5 vagy több, akkor igen, bejön a nőknek a mázsás tested.
Ha eddig 5-nél kevesebb nőd volt, akkor nem jössz be nekik.
Ha eddig egy csajjal se sikerült összejönni, akkor örülj, ha nem szüzen halsz meg.
Nézzük a tényeket!
Igen 17-es remélem nem kerülök ilyen sorsra.
Én egy percig nem titkoltam, hogy leginkább külsőre megyek.
Egyébként ment a zöld kéz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!