Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha nem érdeklem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem érdeklem a jó csajokat? Nem tudnám magam elképzelni egy átlagossal.

Figyelt kérdés

Barátomnak sikerült egy jobb nővel kavarni házibulin, de nem lett folytatása.

Én 172 cm/100 kg

22 év

#empátia #all inclusive #átlag férfi #topp nő
2016. szept. 19. 17:17
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
58%
Mit tegyél? Vegyél egy szakadt béjemvét (mercit, ódit, lefosott golfot)... :) A porcelánbabáknak (tudod, aki kívül szép, belül üres) sokkal vonzóbb lehetsz úgy. Az nem baj, ha csak egy ötszázasod van tankolni, hazafelé a sötétben senki nem látja majd, hogy tolod. Én évente kb. egy használt E46-os 3-as BMW árát beletankolom a kocsimba, és kaptam már meg egy szőke lánytól, hogy mit akarok a kimondhatatlan nevű japánommal. Erre beült egy használatból fakadóan "rat" egyes Golfba. Aminek az árát én (muszájból) két-három hetente beletankolok az autóba, de a fauvés yolo gyerek a menő, nem a macsupicsus, vagy minek híjják a japánit. Tehát ódi, bömbi, merdzsó, fosvágen - ezek a hívószavak a porcelánbabáknál!
2016. szept. 19. 17:30
 12/38 anonim ***** válasza:
88%
Viszont 100 kilóval, nem csak jófej vagy, hanem lófej is.
2016. szept. 19. 17:32
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a belső számít nekünk. Illetve akik ezt írják, általában azok is egy minimum átlagos külsőt elvárnak. A 100 kiló az nem átlagos!
2016. szept. 19. 17:37
 14/38 A kérdező kommentje:
11-es Ki beszélt itt porcelánokról vagy a műkörmös pláza cicákról? Nekem pont a természetesen szép nők tetszenek, nem a művi úton szépek, de jót nevettem a hozzászólásodon, sok igazság van benne.
2016. szept. 19. 17:38
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ő az egyik kedvencem:

[link]

Szerintetek?"

Az egyik Asterix filmben ott a válasz, kivel jött össze aLaetitia Casta által megformált karakter

2016. szept. 19. 17:40
 16/38 A kérdező kommentje:

Nekem az ég világon semmi bajom sem volt a súlyommal, sőt volt hogy ennél is feljebb kúszott a mérleg, és tényleg senki nem tette szóvá még sohasem.

Ízlések és pofonok. Amúgy ma is szemeztem a pénztárnál, ez csak jelent valamit?

2016. szept. 19. 17:43
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

"Én itt azt olvastam, hogy a nőknek elsősorban a belső számít. "

Ez nagyon jó ! Ők vakok legyenek, mármint a külsődre, te meg süket, az ő bensőjükre!-hiszen neked csak a külső számít ! Hát bírom az ilyen embereket, akik teljesen elrugaszkodnak a realitás talajáról !

Erre jó példa egy ismerősöm : évek óta nem szexelt, csak a tíz kicsi ujjával, lett volna egy nő, aki szeretett volna vele lenni, de ő csóró, öreg pasi létére, csak egy 20-as nőkről álmodozik. Hát akkor álmodozzon csak, és szexeljen továbbra is a tíz kicsi ujjával. Annyira nevetséges némelyik férfi !

2016. szept. 19. 17:49
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
#16 NE haragudj, de inkább az a probléma, hogy ostoba vagy.
2016. szept. 19. 17:49
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Tök egyszerű: hány csajod volt eddig?

Ha 5 vagy több, akkor igen, bejön a nőknek a mázsás tested.

Ha eddig 5-nél kevesebb nőd volt, akkor nem jössz be nekik.

Ha eddig egy csajjal se sikerült összejönni, akkor örülj, ha nem szüzen halsz meg.

Nézzük a tényeket!

2016. szept. 19. 17:58
 20/38 A kérdező kommentje:

Igen 17-es remélem nem kerülök ilyen sorsra.

Én egy percig nem titkoltam, hogy leginkább külsőre megyek.

Egyébként ment a zöld kéz mindenkinek!

2016. szept. 19. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!