Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem érdeklem a jó csajokat? Nem tudnám magam elképzelni egy átlagossal.
Figyelt kérdés
Barátomnak sikerült egy jobb nővel kavarni házibulin, de nem lett folytatása.
Én 172 cm/100 kg
22 év
2016. szept. 19. 17:17
1/38 anonim válasza:
Mit értesz jó nő alatt attól függ?
2/38 anonim válasza:
A jó csajok többsége meg valszeg veled nem tudja magát elképzelni :D. Törődj bele.
3/38 anonim válasza:
Gurulj oda hozzájuk... mármint egy bmw-vel.
4/38 anonim válasza:
Ők meg egy vízilóval nem tudnák magukat elképzelni. :*
6/38 A kérdező kommentje:
Mackós vagyok nem viziló 4-es, de azért kössz.
2016. szept. 19. 17:24
7/38 anonim válasza:
Képzelj el egy 100 kg nőt 160 cm-el és kb. azok között nézelődjél. Aranyosak meg rendesek azok is. Az az egy baj van csak velük, hogy ők meg egy 185 cm 80 kg kigyurt pasit képzelnének el maguk mellé.
8/38 anonim válasza:
Hasonló arcom van mint a képen a csajnak. :P De nincs ekkora mellem.:D
Reménykedj,hogy egyszer észrevesz egy csinos nő.
9/38 anonim válasza:
Még ha átlag súlyod lenne, akkor sem biztos, hogy bejönnél nekik, de így 100 kilóval teljesen kizárt.
10/38 A kérdező kommentje:
Én itt azt olvastam, hogy a nőknek elsősorban a belső számít. Akkor ezek szerint van esély. Egyébként nem azért mondom, de nagyon jó fej vagyok mások szerint is.
Csak válogatós.
2016. szept. 19. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!