Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnetek? Vagy kamu?
Nem csak a tamponon van a hangsúly... "Állítólag az előző bérlő hagyta ott minden mással együtt..."
Amit már írtam is az elbérlő ott felejt két doboz támpont, de nem "minden mással együtt".
Mi az a "minden más" pontosan, ami még "ott hagyott az előző albérlő"?
Hány éves is vagy? Hány éves a pasi?
Egyertelmu, h van bnoje. Atver. A palacsintas dolog jo otlet az egyik valaszolotol. Erdekes.
N
Szerintem ne ámítsd magad tovább ezzel...
Szerelmes nem vagy nem azért akarsz magyarázatot és egy ok van még amiért ennyire érdekelhet az igazság.
Gondolom nem sokkal lehetsz több mint 16 éves és az, hogy nem történt semmi azt nem tartom valószínűnek, ahogy sajnos a pasi szövege is kamu.
Jobban jársz, ha normális és korban hozzád illő fiúkat választasz és egy kicsit gondolkozol, akkor nem dőlsz be ilyeneknek, mert az "öreg vadászok" sorra ezt fogják csinálni veled és csak sérülsz. Nem szabad hagyni magad. Próbáld meg túltenni magad ezen és ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert már megtörtént, ami történt, időutazás nincs még sajnos és az ilyen dolgokból jó esetben tanul mindenki. Sajnálom...
30 fölött vagyok és nem feküdtem le vele. :)
Azért próbálok magyarázatot találni, mert nem akarok esetleg ok nélkül, egy hülye félreértés miatt dobni egy amúgy ígéretes férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!