Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi aki megnéz egy szinte teljesen lapos lányt?

Figyelt kérdés

Az a vicc hogy mezítelenül van mellem, A-s, de van mit fogni. Azonban nem hordok melltartót, és vannak olyan ruhadarabjaim, amikben emiatt úgy tűnik, nincs mellem csak ilyen mikrominimális.

A megnézést természetesen pozitív értelemben értem, hogy végigméri, de jó nő.

Nekem amúgy minden rendben, az alakom jó, van formás kerek fenekem, arcom is elég szép. Csak hát a melltartó kényelmetlen. :D Amikor felveszek, akkor mellem is van bőven.

2016. szept. 15. 10:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért ne nézné meg, ha ez az alak tetszik neki. Nem mindenkinek a nagy didik jönnek be. Meg azért lehet rajtad akármi más is, amivel felhívhatod a figyelmet. Egy formás láb, egy szép, dús hajzuhatag, egy kerek fenék vagy csak simán harmonikus esetleg szokatlan öltözködés is lehet ok a pozitív figyelemre.
2016. szept. 15. 11:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Jakabos Zsuzsa is milyen gyönyörű, remélem sosem bolondul meg és csináltat valaki kedvéért pótlást a mellkasára.

Tényleg mutatós tud lenni a nagyobb mell, de nekem már a B-C is sokszor óriási teher. Jobban szeretem mikor összemegy B-A ra, elég az.

2016. szept. 15. 12:07
 13/18 anonim ***** válasza:
ja meg Kapás Bogi is.
2016. szept. 15. 12:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért ne néznének meg? Nekem volt olyan nőm, akinek 30 éves létére tényleg semmi melle nem volt, mégis tetszett.
2016. szept. 15. 12:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem sincs nagy cicim, de én mindig minden ruha alá veszek melltartót, mert úgy érzem komfortosan magam, ha látszik egy kis domborulat. Anélkül nem látszana, pedig meztelenül van.

Ha csinos vagy és szép arcod van, hidd el a pasikat nem érdekli, hogy mekkora a melled!

2016. szept. 15. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Általában a vékony alig mellű lányok a kedvenceim. De ne legyen anorexiásan vézna, csontos. Az látszon rajta, hogy -ha sporttal tesz is az alakjáért- de nem "kényszeríti" magát.
2016. szept. 15. 16:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megnézem, ők is lehetnek szépek.
2016. szept. 15. 21:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Mutassd magad :)
2016. szept. 20. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!