Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi aki megnéz egy szinte teljesen lapos lányt?
Figyelt kérdés
Az a vicc hogy mezítelenül van mellem, A-s, de van mit fogni. Azonban nem hordok melltartót, és vannak olyan ruhadarabjaim, amikben emiatt úgy tűnik, nincs mellem csak ilyen mikrominimális.
A megnézést természetesen pozitív értelemben értem, hogy végigméri, de jó nő.
Nekem amúgy minden rendben, az alakom jó, van formás kerek fenekem, arcom is elég szép. Csak hát a melltartó kényelmetlen. :D Amikor felveszek, akkor mellem is van bőven.
2016. szept. 15. 10:29
1/18 A kérdező kommentje:
És nem push upban. Szóval mezítelenül van mellem. Csak pár a ruhában nem.
Kérdésem viszont továbbra is az, megnézitek-e Férfiak a szinte teljesen lapos nőket is ha szépek?
2016. szept. 15. 10:31
2/18 anonim válasza:
Ha nekem tetszenek, akkor igen, megnézem őket. De nem így: [link]
4/18 anonim válasza:
Ha az a cél, hogy megnézzenek, tanulj meg öltözni. :D
5/18 anonim válasza:
Persze, lazán, pláne ha mondjuk szép arca van. 23/F
6/18 anonim válasza:
Persze, hogy megnézi az ember, mondjuk igényesebbnek tartok egy olyan nőt akin van melltartó.
7/18 anonim válasza:
Semmit nem vont el egy nő értékéből, ha nincs cicije. Ettől még ugyanúgy bombanőnek tartom, ha tényleg csinos. A popsi a lényeg...:D Na jó, nem, de inkább az legyen formás, feszes, minthogy nagy melle legyen. Láttam már olyan nőket, akik roppant nőiesen öltözködtek, még ki is emelték valahol, hogy nem épp nagy dinnyékkel vannak megáldva és külön tetszett ez, hogy büszkék a testükre. Szóval nyugi, nem baj ha lapos vagy, mint a kenyérlángos. Nem ettől lesz nő egy nő. Simán megnézem, sőt volt már nagyon kis mellű barátnőm is. Az arcod ha szép, homokóra alakod van, akkor tökéletes. De ez csak a küllem ugye, mint tudod...
8/18 anonim válasza:
nekem is meztelenül nagyobb a mellem,mint ruhába sokszor :D
10/18 anonim válasza:
Én először egy nő arcát nézem meg. Az vagy megfog, vagy nem.
Innentől már indulhatnak a kompromisszumok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!