Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Hogyan csábítsunk el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Hogyan csábítsunk el titeket könnyen?

Figyelt kérdés
például ha teljesen ismeretlen az illető, és bulizó helyen vagytok.. akkor hogyan csináljuk mi lányok, h " feltűnőbbek" legyünk számotokra mint a többi lány? nem arra gondolok hogy öltözzünk fel úgy hogy ..stb. hanem hogy miket csináljunk?lécci bármilyen példát vagy bármit irjatok, ami használ.köszönöm előre is( kort irjatok)
2010. ápr. 22. 21:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%
Odajössz és beszélgetsz pl...
2010. ápr. 23. 01:19
 22/26 anonim ***** válasza:
69%
Egy ajaknyalás könnyen elindítja a dolgokat. Ja és persze egy mosoly. Az nagyon fontos. Utána minden megy magától:)
2010. ápr. 23. 02:31
 23/26 anonim ***** válasza:
22%
kiteszed a cicid, ennyi
2010. ápr. 23. 02:36
 24/26 anonim ***** válasza:
53%

Sziasztok!

Sztem egy nő legyen nő, és igenis várja a sült galambot! Most miért kellene egy lánynak odamennie egy férfihoz? A férfinak kell(ene) hozzá, nem? Vagy konzervatív lennék? A nő jelezze a férfi felé, hogy szimpatikus neki, de direktbe mondja már meg neki, az olyan izé...helytelen. A nő keresse a ffi tekintetét, és ha az ránéz, gyorsan süsse le a szemét vagy forduljon másfelé.

Túrjon a hajába, mosolyogjon rá. De ne túl kihívóan, kacéran, mert az megint csak "olyannak" állítja be a hölgyet. Véleményem szerint.

23/Nő

2010. ápr. 23. 09:58
 25/26 anonim ***** válasza:
27%

@ 9:58

Ez mind rendben is lenne, ha sok lány ezt nem játéknak használná, hogy utána pofára ejtsen. Hazudik mind. Tisztelet a kivételeknek, akiket 22 év alatt még nem sikerült megtalálni.

22/F

2010. ápr. 23. 15:04
 26/26 anonim ***** válasza:

09:58!

Végre megért engem valaki:) Korábban én is ezt írtam, hogy a férfinak kéne odamenni, meg hogy olyan izé már odamenni és akkor szia te tetszel nekem...ez számomra rib@ncos...és egyáltalán nem érzem, hogy ez a felfogás konzervatív lenne...!

És arról meg én nem tehetek, ha egyesek játéknak használják ezt, ahogy ezt egy hozzászóló írta...

Attól még akkor sem leszek ilyen rámenős, nyomulós r*he...

19/L

2010. ápr. 23. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!