Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Hogyan csábítsunk el titeket könnyen?
Sziasztok!
Sztem egy nő legyen nő, és igenis várja a sült galambot! Most miért kellene egy lánynak odamennie egy férfihoz? A férfinak kell(ene) hozzá, nem? Vagy konzervatív lennék? A nő jelezze a férfi felé, hogy szimpatikus neki, de direktbe mondja már meg neki, az olyan izé...helytelen. A nő keresse a ffi tekintetét, és ha az ránéz, gyorsan süsse le a szemét vagy forduljon másfelé.
Túrjon a hajába, mosolyogjon rá. De ne túl kihívóan, kacéran, mert az megint csak "olyannak" állítja be a hölgyet. Véleményem szerint.
23/Nő
@ 9:58
Ez mind rendben is lenne, ha sok lány ezt nem játéknak használná, hogy utána pofára ejtsen. Hazudik mind. Tisztelet a kivételeknek, akiket 22 év alatt még nem sikerült megtalálni.
22/F
09:58!
Végre megért engem valaki:) Korábban én is ezt írtam, hogy a férfinak kéne odamenni, meg hogy olyan izé már odamenni és akkor szia te tetszel nekem...ez számomra rib@ncos...és egyáltalán nem érzem, hogy ez a felfogás konzervatív lenne...!
És arról meg én nem tehetek, ha egyesek játéknak használják ezt, ahogy ezt egy hozzászóló írta...
Attól még akkor sem leszek ilyen rámenős, nyomulós r*he...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!