Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Hogyan csábítsunk el titeket könnyen?
cylde
bocs de pedig van olyan h távkapcsolat:D
ismerek pár embert aki kb!hónapota! találkozik a bnőjével és mégis együtt vannak v 3 éve...ennyit erről de nem kötekszem meg ez nem a témához kapcsolódik...
tudod az olyan embereknél akik tapasztaltak az életben,nem fognak lépni,amíg nem adsz vmi egyértelmű jelet h akarod.nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél.
én sosem veszek komolyan buliban egy olyan lányt aki csak vigyorog és néz.ha mond vmi konkrétumot,akkor szánok rá pénzt,időt energiát,és agyilag érettnek fogom tartani.ha odajön az már egy komoly jel,h tesz vmit a dolgokért,nem pedig a sült galambot várja tátott szájjal.persze a 7köznapokban más a helyzet,mivel akkor nincs körülöttem 100 nő aki vigyorog és épp a szemembe néz.
Hát igen...csak tudtommal a férfinak kéne meghódítani a nőt...:D
Másrészt..."egyértelmű jel..." az nem elég egyértelmű ha szemez, rád mosolyog stb...?
Neked az az egyértelmű, ha odamegy és azt mondja, "Szia, nem akarsz feltűzni?":D vagy mi?:D
22 12 o lehet 25 even aluli de te 30 an feluli vagy es annyi eszed sincsen mint neki,egy akkora paraszt vagy mint egy halott emberben a gilisztak,ha hozzam jonne egy no es flortolni kezdene,kur vanak minositenem,mivel maskor massal teszi majd meg,aztan te mondjal amit akarsz mert leszarom
clyde
bazze clyde. Te akkora hülyeségeket hordasz össze kérdésről kérdésre, hogy engem megüt a guta. Olyanokat állítasz, amiket én kapásból meg tudnék cáfolni. Itt van pl a távkapcsolat. Én személy szerint lassan 3 éve vagyok benne távkapcsolatban, és működik. Miért ne működne? Ritkábban találkozunk, jobban hiányzunk egymásnak. Mindkét fél hűséges, és mindkét fél őszinte, bízik a másikban. 200 km van köztünk.
Pls hanyagold már a trágár kifejezéseket, nem véletlenül van moderálva, ne akard már kijátszani.
Kérdésre a válaszom: igazából ötletem nincs, de ha ott táncolsz a kiszemelted előtt, akkor biztos észrevesz, esetleg ha pultnál áll, odamész mellé és ott iszogatsz.
Én nem szeretek bulihelyen ismerkedni, ki tudja kivel hoz össze a sors :S
Szórakozó helyen ha véletlen odajön egy lány valami indokkal."Van tüzed,cigid stb..." az kiváló.Ha tetszik akkor a beszélgetést folytatom az illetővel.
De nem rossz ha nézed rákacsintasz vagy valami hasonló.
De ha a szórakozó helyen meleg van és kimegy a srác akkor menj utána és pihenj te is mellé és elég annyi hogy "de meleg van odabent" erre én mindig azt válaszolom "hát igen"....ami eszembejut azt mondom:D
Elözö vok
Ja és fontos hogy egyedül menj oda a sráchoz ne pedig valakivel.Hátha félénk.
Én például a csoportos csaj tömeghez oda sem megyek...például a már több hete kiszemeltem egy csajt de mindig többen vannak.Pedig szemezünk minden de akkor könyörgöm szakadjon már le egy picit a többiről mert igy ugysem meg oda:)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!