Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem vagyok könnyen kapható,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok könnyen kapható, már nem is kellek?

Figyelt kérdés

Már a 2.srác szeretne a 2.randi alkalmából felvinni a lakására.Nem hiszem el,hogy ennyire el kéne sietni az első együttlétet.Mikor ezt közöltem,érdekes módon eltűntek.Elfelejtettetek udvarolni?Vagy ez már csak így megy?Aztán aki nem megy fel első szóra,felejtős is?A rendes lányok ezért nem találnak maguknak pasit,mert egyesek rögtön odadobják magukat:SSS

L/28

2011. aug. 15. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de anno nekem is volt ilyen, mondjuk csak egy sráccal. Szerintem csak pont kettő 'olyat' fogtál ki; ezért ne szomorkodj :).
2011. aug. 15. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

az udvarlás az egyik legmegalázóbb egy férfinek.

Könyörgés, megalázkodás, csicskázás hogy a végén odaadja magát a hölgy vagy nem.

2011. aug. 15. 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:
hát lehet átlépted anehészségi korlátokat vagy pedig életbe lép az hogy nem vagy annyira jó csaj mint amennyire sok munka kéne a megszerzésedhez
2011. aug. 15. 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezek csak félreértik azt a viccet h.:

8 évesen lefekteted mesélsz

18 évesen mesélsz aztán lefekteted

28 évesen nem kell mesélni h. lefektesd...

Jó nagy seg*gfej mindkettő, én pl ha már az első alkalommal megdönthetem, tuti h. többet nem lát, mert annyit ér a bőre.

Csak örülni van okod h. maguktól lepattantak, és nem neked kellett még ezzel is bajlódni.

2011. aug. 15. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
emancipáció van vagy mi a rák...
2011. aug. 15. 17:19
 6/11 A kérdező kommentje:

már megbocsáss,de az udvarlás miért lenne megalázkodás,csicskáztatás stb?

biztos férfi vagy,és az a fajta,akikről épp feltettem a kérdésemet...:S

2011. aug. 15. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Érdekes csak a mai korban csicskáztatás és megalázkodás az udvarlás? Nagyanyámék korában mért nem volt az? Mert voltak még igazi férfiak...
2011. aug. 15. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Valószínű, másfajta kapcsolatot kerestek.

Te is keress mást.

2011. aug. 15. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a barátnőmnek elég hosszú ideig udvaroltam, de én igazából élveztem, sőt most hogy együtt vagyunk sem hagytam ezt abba, csak már egy fokkal lightosabban :)
2011. aug. 15. 17:48
 10/11 RobiBadzso ***** válasza:
100%

2 találkozás alatt nem ismeritek ki egymást .. :)

Szóval itt a fiúk kissé szex éhesek voltak. Biztos rég csinálták már vagy nem tom.... De emiatt nem szomorkodj biztos találsz olyan fiút aki nem ilyen :)

U.i: Ja igen. Léteznek még udvarias férfiak is . =)

2011. aug. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!