Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Hogyan csábítsunk el titeket könnyen?
óó,ez engem is érdekel:Djókérdés
17/L
nem tudom hány éves lehetsz,de talán az lenne a legegyszerübb,ha odamennél a kiszemelt egyedhez,és csak annyit mondanál neki:szimpatikus vagy nekem,meg szeretnélek ismerni.
de lehet én vagyok a maradi.
23/ff
Mondjuk egyszerűen odamész?
Beszédtéma az ezer közül:
-van cigid?
-van tűzed?
-nem láttad egy XX barátnőmet?
-inni valamit
-valahol már láttalak
-valahol már látott téged egy ismerősöm
Oda kell menni, ennyi. Az nem elég hogy beállsz a sarokba és illegeted magad, potyára relatíve kevesen fognak odamenni.
Ja, és ha cigit vagy piát kérni mész oda, ne hagyd ott amint megkaptad amit kértél, mert az nagyon nagy türhőség, mostanában nagyon sok csaj csinálja ezt...
22/F
köszönöm a válaszokat.:) .
clyde.igen volt már hogy összetörtem, de az nem miattam volt hanem távolság miatt. de nem szokásom kicseszni a fiúkkal, mivel már volt hogy tapasztaltam hogy milyen ha velem csinálják ezt
helo szia:)
nálam a szemezés bejön:P:D
ha tovább szeretnél jutni akkor:
mindenféle képen menj oda a kiszemelthez, és valahogy beszélj vele, belökhetsz vmi ismerkedős beszédet, h meg szeretnéd ismerni, v amit gondolsz, látszani fog rajta egyből h mizu bejössz e neki v sem...
én speciel szeretem ha egy csaj nem fél odajönni, hanem odajön és leszólít...bár ezt kevesebbszer látom...
am a ruha nem is annyira lényeges sztem h mit veszel fel lényeg a buli:D:D
rem segítettem bye (19/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!