Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim! Miért nem néztek rá a nőre ha randiztok? 26L
Első randi a netről. Kerülte a tekintetem az úriember végig! Elbámult a fejem mellett vagy a válla felett!
Mit gondoltok ez mi a fene? Én folyton kerestem a tekintetét de nem nézett rám! Ötletek?
Szeplőske vagyok, igen. A képet csupán azért tettem ki mert elég cifra privát üzenetet kaptam, miszerint biztos ocsmány vagyok mint a bűn és rosszult volt mikor rám nézett.
Kaphatnék azért értelmes válaszokat is? Biztos ti is randiztatok már és előfordult veletek, hogy nem mertetek a másik szemébe nézni. A kérdésem az, hogy ez pozitív vagy negatív?
Mi mindig a nő szemébe néztünk, kihasználva sármunkat.
Sosem fordult elő velem, hogy ilyen esetben zavarban lettem volna. Fordítva annál inkább.
16.30kor ment haza. Azóta nem írt.
Pedig most még csak hülyeségeket sem beszéltem zavaromban. Ez tőlem igen nagy teljesítmény. :D
Hölgye, mi ránézünk. Nem az urak nem néznek, hanem konkrétan egy úr volt ilyen! :D
Lehet, hogy zavarban volt vagy teljesen másnak képzelt el. Szerintem a dolgot felesleges erőltetni, de máskor hasonló esetben ott helyben tedd fel a kérdést.
És tegyél fel még képet, hogy mennyire vagy szeplős! :D Évek óta nem láttam már szeplős lányt, pedig csini dolog.
Szerintem nem tetszettél neki.
L22
Ez a foto sztem a "ezt nem kellett volna"kategoria, es ezt most nem bantasbol irom.
Egyebkent sztem annyi h nem tetszettel neki es kellemetlenul erezte magat emiatt. Ha egy pasinak tetszel akarmilyen felenk is belenez a szemedre mert olyan nincs h valakinek tetszik egy no es ezert csak a kavespoharat bamulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!