Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Uraim! Miért nem néztek rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim! Miért nem néztek rá a nőre ha randiztok? 26L

Figyelt kérdés

Első randi a netről. Kerülte a tekintetem az úriember végig! Elbámult a fejem mellett vagy a válla felett!

Mit gondoltok ez mi a fene? Én folyton kerestem a tekintetét de nem nézett rám! Ötletek?

2016. szept. 10. 17:07
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Szeplőske vagyok, igen. A képet csupán azért tettem ki mert elég cifra privát üzenetet kaptam, miszerint biztos ocsmány vagyok mint a bűn és rosszult volt mikor rám nézett.

Kaphatnék azért értelmes válaszokat is? Biztos ti is randiztatok már és előfordult veletek, hogy nem mertetek a másik szemébe nézni. A kérdésem az, hogy ez pozitív vagy negatív?

2016. szept. 10. 17:33
 12/35 anonim ***** válasza:
45%
Nőként írom,hogy irigylésre méltó a szemed. :)
2016. szept. 10. 17:34
 13/35 Noren1989 ***** válasza:

Mi mindig a nő szemébe néztünk, kihasználva sármunkat.

Sosem fordult elő velem, hogy ilyen esetben zavarban lettem volna. Fordítva annál inkább.

2016. szept. 10. 17:35
 14/35 Noren1989 ***** válasza:
Csak mondom, amit egy normális férfi csinál.
2016. szept. 10. 17:48
 15/35 anonim ***** válasza:
És mi lett azóta? Keresett? Hívott? Vagy valami?
2016. szept. 10. 17:51
 16/35 A kérdező kommentje:

16.30kor ment haza. Azóta nem írt.

Pedig most még csak hülyeségeket sem beszéltem zavaromban. Ez tőlem igen nagy teljesítmény. :D

2016. szept. 10. 18:08
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Hölgye, mi ránézünk. Nem az urak nem néznek, hanem konkrétan egy úr volt ilyen! :D

Lehet, hogy zavarban volt vagy teljesen másnak képzelt el. Szerintem a dolgot felesleges erőltetni, de máskor hasonló esetben ott helyben tedd fel a kérdést.

És tegyél fel még képet, hogy mennyire vagy szeplős! :D Évek óta nem láttam már szeplős lányt, pedig csini dolog.

2016. szept. 10. 18:10
 18/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tetszettél neki.

L22

2016. szept. 10. 18:12
 19/35 anonim ***** válasza:

Ez a foto sztem a "ezt nem kellett volna"kategoria, es ezt most nem bantasbol irom.

Egyebkent sztem annyi h nem tetszettel neki es kellemetlenul erezte magat emiatt. Ha egy pasinak tetszel akarmilyen felenk is belenez a szemedre mert olyan nincs h valakinek tetszik egy no es ezert csak a kavespoharat bamulja.

2016. szept. 10. 18:16
 20/35 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán bunkó.
2016. szept. 10. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!