Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön azzal a lány, hogy szeretik a küzdést? Lett pasija, hova küzdjek?
netes oldalról, "randi" is megvolt. Nem fogtam meg, de továbbra is beszélgettünk, de sosem ért rá az újabb találkozóra, mindig csak a kifogások lettek. Végül "kapcsolatban" lett. Ekkor megirtam neki, hogy akkor ennyi, nem tartok igényt további találkozókra, sok boldogságot (nehogy esetleg azt higgye, várok rá).
A válasz valami olyasmi volt, hogy "hiába tetszik valaki, inkább lemondasz róla, mert lett valakije. Hiányzik a küzdés, amit a nők igen is szeretnek"
??? egyrészt kűzdöttem érte, irtam újra és újra, ő nem irt nekem sose. Másrészt, mostmár hova küzdjek? Milyen küzdés hiányzik?? Pasija van, mit irogassak neki???
Nem fogtam meg, de továbbra is beszélgettünk, de sosem ért rá az újabb találkozóra, mindig csak a kifogások lettek. Végül "kapcsolatban" lett. Ekkor megirtam neki, hogy akkor ennyi, nem tartok igényt további találkozókra, sok boldogságot (nehogy esetleg azt higgye, várok rá).
Honnan tudtad, hogy nem fogtad meg? Ha nem fogtad meg minek írtál neki?
Minek hívtad e találkozóra, ráadásul többször? És ha lett pasija, minek írtál neki?
Ő azértjátszmázhatott mert te meg mentél utána mint egy kiskutya...
Ezt miért nem a lánytól kérdezed meg?
Csak ő tudhatja, hogy milyen agyament gondolatok úszkálnak a zavaros kis fejecskéjében.
Ez egy idióta! Dobjad és keress jobbat. Szerette volna, ha mind a ketten ( vagy ki tudja, lehet többen ) oda vagytok érte. Esetleg szeretőnek megtartana. Ne menj bele a mocskos játékaiba.
A küzdésről pedig fogalma sincs ! + ő a kisujját sem mozgatta meg érted!
Akkor minek ragaszkodnál hozzá!?? Küzdjön érte az a másik, aki alá befeküdt! :D
Tetszett neki, hogy bejön neked, hogy beszélgettek, hogy akarod őt.. De sajnos nem te tetszettél neki.
Jött más, neki beadta magát a lány és a reakciója azért volt az ami, miután megmondtad, hogy te leléptél mert rosszul esett neki, hogy már nem epekedsz utána.
Sajnos vannak ilyen lányok, nem gondolnám, hogy te voltál neki az egyetlen a pasija előtt..
A küzdés pedig egyértelműen nem az amit ez a csaj annak hív. Nem is érdemes több időt rá fordítanod.
Egy 15 éves szintjén van a csaj. Ő se tudja mit akar. Nem érdemes az ilyen nőkkel foglalkozni, a saját érdekedben.
(Én is nő vagyok, csak azért írom hogy nehogy az legyen hogy leszólom őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!