Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik, ha egy fiú mozgékony?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 11:35
1/7 anonim válasza:
Na ez alatt most mit értesz?
Szeretsz sportolni?
Szeretsz utazgatni?
Hajlékony vagy?
Vagy folyton mozog kezed-lábad még ültő helyedben is, nem tudsz normálisan megmaradni a helyeden?
2/7 anonim válasza:
inkább hajlékony legyen, mint hajléktalan!
De amúgy gondolom szeretik. Több vékony, gizda csávót látni nőkkel, mint dagadtat/olyan gyurmát akinek a seggtörlés is nehézkés az aránytalan izmok miatt.
3/7 anonim válasza:
A lanyok azt szeretik, ha ocsmany vagy es alacsony
4/7 anonim válasza:
Kérdező, én sem akarlak zavarni, de inkább itt kommunikáljunk, ha lehet. Nem tudom mit küldtél, mert mivel elég fura volt a leveled, és még csak nem is témába vágó, ezért nem nyitottam meg a linket, amit küldtél, nincs szükségem vírusra :D
5/7 anonim válasza:
Én igen. Szeretem, ha ügyes a srác, pörög ezerrel. Már ha erre vonatkozott a kérdés.
6/7 A kérdező kommentje:
#4, 12:16:
Jó hogy ennyire erős a fantáziád, de én személy szerint privátot senkinek sem küldtem. Esetleg beírnád ide annak a nevét, akit gyanúsítasz?
2016. febr. 14. 18:19
7/7 anonim válasza:
Ha nem te voltál, akkor "zotte" nevű felhasználónak szóltak a szavaim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!