Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jön azzal a lány, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön azzal a lány, hogy szeretik a küzdést? Lett pasija, hova küzdjek?

Figyelt kérdés

netes oldalról, "randi" is megvolt. Nem fogtam meg, de továbbra is beszélgettünk, de sosem ért rá az újabb találkozóra, mindig csak a kifogások lettek. Végül "kapcsolatban" lett. Ekkor megirtam neki, hogy akkor ennyi, nem tartok igényt további találkozókra, sok boldogságot (nehogy esetleg azt higgye, várok rá).

A válasz valami olyasmi volt, hogy "hiába tetszik valaki, inkább lemondasz róla, mert lett valakije. Hiányzik a küzdés, amit a nők igen is szeretnek"

??? egyrészt kűzdöttem érte, irtam újra és újra, ő nem irt nekem sose. Másrészt, mostmár hova küzdjek? Milyen küzdés hiányzik?? Pasija van, mit irogassak neki???

2016. szept. 5. 10:52
1 2
 1/19 Költőnő? ***** válasza:
100%
A küzdés nem ezt jelenti. Ez a csaj szimplán hülye.
2016. szept. 5. 10:54
 2/19 anonim ***** válasza:
66%

Hát igen, ez vicces, amikor a nők szinte csak jelen vannak a kommunikációban, de semmit be nem fektetnek, egy kavicsot meg nem mozdítanának, elvárják hogy szórakoztasd, add elő magad valami hú de nagy performanszal, aztán meg felhántorgatják, hogy nem küzdött érte eléggé...

De persze az egóját már sérti, hogy megmondtad neki, hogy akkor nem tartasz igényt rá..

2016. szept. 5. 11:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit el van tájolva a csajszi, sőt nem is kicsit...

Nem fogtad meg, nem akart veled lenni, majd lesz egy kapcsolata és akkor még kikéri magának, hogy miert nem küzdesz érte.. Nem is értem ebben a logikát, ha ott a pasija, akkor miért nem vele foglalkozik?!

Jól teszed, hogy nem "küzdesz" érte, normális férfi nem fog foglalt csajra nyomulni, aki ráadásul le is pattintotta.

2016. szept. 5. 11:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak legyezgette a hiúságát, hogy vki eped érte, miközben ő nem akart semmit... és most sérti a kis egóját, hogy ilyen hamar lemondtál róla.

Az a fajta küzdés, amit a nők szoktak szeretni, az nem ez :D. Az az, hogy akkor is érdeklődjenek irántunk, ha nem smárolunk vagy dugunk az első randin, ill. hogy ne punnyadjanak el a pasik párkapcsolatban. De eszem ágában nem lenne azért b.ogatni vkit, hogy miért nem udvarol nekem, ha foglalt vagyok...

2016. szept. 5. 11:18
 5/19 A kérdező kommentje:
azt miből veszitek észre, hogy az egóját sértette?
2016. szept. 5. 11:22
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez a logikus magyarázat - sok ilyen lányt ismerek.

Ha meg nem, akkor pszichiátriai eset.

2016. szept. 5. 11:24
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

#5: Csak gondold végig logikusan. Amíg nem volt pasija, nem kellettél neki, max dumálgatni stb. Most, hogy kapcsolata lett és te már nem vagy "kéznél" rögtön jön a miert nem küzdenek a pasik szöveggel.. Sérti a kis egóját, hogy már nem vagy úgymond oda érte és nem tud talonban tartani..

És ezt nőként mondom! Én legalábbis ezt így értelmezem, de ezek szerint nem csak én.

2016. szept. 5. 11:34
 8/19 Költőnő? ***** válasza:
100%
Ez az igazi egolego
2016. szept. 5. 11:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nőként azt mondom, hogy ez egy hülye. Az, amit én küzdésnek gondolok, az teljesen más. Annyi, hogy tegyen felém gesztusokat, amikből látom, hogy fontos vagyok számára és tegyen a kapcsolatért akkor is, ha az már X ideje van kettőnk között (és én is teszek).
2016. szept. 5. 16:28
 10/19 anonim ***** válasza:
Nőként én is azt mondom, hogy ő egy éretlen kislány, egy princess. Ezek után küzdjön érte a lónak a f* sza. Már bocsánat.
2016. szept. 12. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!