Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mire számíthatok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mire számíthatok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam(aki mellesleg helyes is) egyik nap estefele rám írt msn-en, hogy szinte ugyanaz a stílusunk zene téren,mennyire hasonlítunk, meg hogy miújság pasik körében.

Aztán valahogy témát váltottunk, és mondta, ígérjem meg neki hogy egyszer elmegyünk sétálni együtt.Én persze igen mondtam, mivel gondoltam csak haverok vagyunk elleszünk..

és utána mondta hogy tetszem neki.

Mivel megigértem neki elfogok majd menni vele persze,

de nemtudom mire számíthatok.

Vagy csak szimplán én reagálom túl. :D

2010. ápr. 21. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha elmész akkor számíts arra hogy a srác randiként fogja kezelni.....
2010. ápr. 21. 16:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Élvezd majd a helyzetet,állíts neki "próbatételt" ,hogy mennyire talpra esett.Kérdezz valami olyat tőle amire nehezen lehet meg adni a választ amivel egy kicsit sarokba tudod szorítani.
2010. ápr. 21. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!