Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok fiúk? Jááj segitség!
Megpróbálom röviden leírni:D Szóval. az egész ott kezdődött h myvipről irt egy levelet egy srác (helyes vagyis nekem igen) h nem baj ha felvesz msn-re? mondtam h nem. Beszélgettünk. ÉS nagyon sokat beszélgetünk mindenről. Komoly & vicces & tanulás & egyetem. Szóval elég jól elvagyunk. Tesomat ismeri is, de csak névröl. nah mind1:D és mondtam neki h nyelvizsgára készülök de nem megy az angol stb... és mondta h ö már letette de szivesen segit. bár neki is át kell előtte nézni. Említettem mgé az első beszélgetésél neki h meg akarok tanulni gitározni. Erre mondja h: ö tök rég óta tanul és segithetünk ezen:D Szóval jövöhéten találkozunk majd vmikor:D de ez lesz az első. Szerintetek élőben is ilyen jó kellemes beszélgetések leszenk? Tudom h msn nem a világ. de mégiscsak meg lehet ismerni az embert vmennyire. ahogy használja a szavakat ahogy leirja (szleng avgy nem) meg sok ilyen dolog meg a nézetei szall szerintetek csalódnom kellesz?
18/L ö pedig olyan 23-24éves lehet
ha nem fogsz szorongani meg stb akkor kellemes lesz!:)
Meg szerintem is biztosan akar valamit!
Biztos bejössz neki,úgyhogy hajrá talizz csak vele!
Én is msn-ezés után találkoztam a mostani barátommal :-P
Élőben más beszélgetni,de sokkal jobb...Végre magamhoz ölelhettem :-P
18/L
Jáj de jó h ilyen hamar válaszoltatok=) Köszönöm.
Remélem is hogy jó lesz. Elég nyitott személyiség. Bármiről tud beszélni és azt hiszem én is elég nyitott vagyok.
Csak annyi ilyet hallani h "jaj nem isolyan mint amilyennek gondoltam stb" ettől mégis tart egy kicsit az ember.
Nagyon remélem h összejön mert igen megkedveltem az úrfit:D
Még egyszer köszi a kommenteket=) Szisztok
Aki akar az még irhat szivesen veszem FŐLEG ha már történt vaakivel ilyen.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!