Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire számíthatok fiúk? Jááj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok fiúk? Jááj segitség!

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni:D Szóval. az egész ott kezdődött h myvipről irt egy levelet egy srác (helyes vagyis nekem igen) h nem baj ha felvesz msn-re? mondtam h nem. Beszélgettünk. ÉS nagyon sokat beszélgetünk mindenről. Komoly & vicces & tanulás & egyetem. Szóval elég jól elvagyunk. Tesomat ismeri is, de csak névröl. nah mind1:D és mondtam neki h nyelvizsgára készülök de nem megy az angol stb... és mondta h ö már letette de szivesen segit. bár neki is át kell előtte nézni. Említettem mgé az első beszélgetésél neki h meg akarok tanulni gitározni. Erre mondja h: ö tök rég óta tanul és segithetünk ezen:D Szóval jövöhéten találkozunk majd vmikor:D de ez lesz az első. Szerintetek élőben is ilyen jó kellemes beszélgetések leszenk? Tudom h msn nem a világ. de mégiscsak meg lehet ismerni az embert vmennyire. ahogy használja a szavakat ahogy leirja (szleng avgy nem) meg sok ilyen dolog meg a nézetei szall szerintetek csalódnom kellesz?

18/L ö pedig olyan 23-24éves lehet

2009. szept. 17. 19:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
na, én olyat még nem hallottam, h egy fiú csak úgy segíteni akar...szerintem fel akar szedni.
2009. szept. 17. 19:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
úgyhogy ha tetszik akkor is, akkor hajrá:-))))
2009. szept. 17. 19:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

ha nem fogsz szorongani meg stb akkor kellemes lesz!:)

Meg szerintem is biztosan akar valamit!

2009. szept. 17. 19:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy csalódnod kellesz! Max zavarba jösztök, de az érdeklődési kör is előny, majd feloldódtok. És nagyon jó alkalom lesz mindenféle szempontból. Sok sikert!
2009. szept. 17. 19:39
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos bejössz neki,úgyhogy hajrá talizz csak vele!

Én is msn-ezés után találkoztam a mostani barátommal :-P

Élőben más beszélgetni,de sokkal jobb...Végre magamhoz ölelhettem :-P

18/L

2009. szept. 17. 19:39
 6/17 A kérdező kommentje:

Jáj de jó h ilyen hamar válaszoltatok=) Köszönöm.

Remélem is hogy jó lesz. Elég nyitott személyiség. Bármiről tud beszélni és azt hiszem én is elég nyitott vagyok.

Csak annyi ilyet hallani h "jaj nem isolyan mint amilyennek gondoltam stb" ettől mégis tart egy kicsit az ember.

Nagyon remélem h összejön mert igen megkedveltem az úrfit:D

Még egyszer köszi a kommenteket=) Szisztok

Aki akar az még irhat szivesen veszem FŐLEG ha már történt vaakivel ilyen.:D

2009. szept. 17. 20:21
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
hát én csak egyszer ismerkedtem igy neten, hidjétek el hamis világ. rá se fogsz ismerni személyesen. nagyon rossz tapasztalataim voltak :/
2009. szept. 17. 20:51
 8/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak segíteni akar, lehet hogy tetszel neki, mindenesetre barátok biztos lehettek, és talán több is lesz.:)
2009. szept. 17. 21:00
 9/17 anonim ***** válasza:
Utolsó előttivel nem értek egyet.. Persze sok csalódás érhet neten keresztül,de nem mindig..Nekem pl. lett egy nagyon jó fiúbarátom, ugyanúgy elvagyunk mint msn-en,3 éve mindig beszélgetünk stbstb:) amúgy lány vagyok. Első talinál kicsit izgultam,én izgulós vagyok:D De feloldódtam.Szóval ne félj,neked is menni fog:)
2009. szept. 17. 21:07
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tom nekem msn-en nagyobb a pofám+ jobban eltudok beszélgetni mint élőben ami persze elég gáz. A legjobb az lenne ha forditva lenne.Meg ha egy lányal bezsélgetek élőben akkor elégé zavarban vagyok és olyankor nem jön magától a téma:( Ja és szerintem tuti fel akar szedni,ja és énis taníthatlak gitározniXD 18/F
2009. szept. 17. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!