Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire számíthatok fiúk? Jááj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok fiúk? Jááj segitség!

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni:D Szóval. az egész ott kezdődött h myvipről irt egy levelet egy srác (helyes vagyis nekem igen) h nem baj ha felvesz msn-re? mondtam h nem. Beszélgettünk. ÉS nagyon sokat beszélgetünk mindenről. Komoly & vicces & tanulás & egyetem. Szóval elég jól elvagyunk. Tesomat ismeri is, de csak névröl. nah mind1:D és mondtam neki h nyelvizsgára készülök de nem megy az angol stb... és mondta h ö már letette de szivesen segit. bár neki is át kell előtte nézni. Említettem mgé az első beszélgetésél neki h meg akarok tanulni gitározni. Erre mondja h: ö tök rég óta tanul és segithetünk ezen:D Szóval jövöhéten találkozunk majd vmikor:D de ez lesz az első. Szerintetek élőben is ilyen jó kellemes beszélgetések leszenk? Tudom h msn nem a világ. de mégiscsak meg lehet ismerni az embert vmennyire. ahogy használja a szavakat ahogy leirja (szleng avgy nem) meg sok ilyen dolog meg a nézetei szall szerintetek csalódnom kellesz?

18/L ö pedig olyan 23-24éves lehet

2009. szept. 17. 19:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nekem is van már 2 éve egy nagyon jó barátom msn-es és már találkoztunk is elég sokszor és azóta is ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot nagyon jó barátom lett:)

Én is gondolom h szimpatikus vagyok neki hisz akkor nem utalgatna rá. meg nem biztos h találkoznánk. Hát remélem jó lesz. Én is kicsit idegeskedős fajta vagyok az első 10perc a "legrosszabb" ill. rizikósabb:D vagy nah biztos értitek. Ennyi idő elég nekem h feloldódjak csak addig ne történjen semmi gázos dolog:D

Hát ha meg összejön akk remélem a gitározás is belefér:P de azért ksözi xD:D

Köszönöm az őszinte válaszokat! Minden jót neketek:D Sziasztok=)

2009. szept. 18. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem ugyan így volt és nagyon jól sült el...de nem biztos h neked is ugyanolyan lesz...sok sikert
2009. okt. 5. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:
1. válaszoló: egy fiú nem lehet jóindulatú?
2009. okt. 5. 19:24
 14/17 A kérdező kommentje:

Bocsi lehet félreértem a kérdésed. Úgy érted h nem lehet-e az hogy szimplán a jóindulat vezérli?

Hm.. azóta megtörtént a nagy találkozás és nagyon jól sült el. Sokat beszélgettünk, pipáztunk és hazavitt kocsival:D Megebszéltük hogy találkozunk még. Mondta msn-en h nagyon élvezte és hogy tetszek neki.

Szerintem öt nem csupán a jóindulat vezérli. =D

Remélem gy gondoltad a kérdést. Ha nem írd meg nyugodtan.

2009. okt. 5. 19:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Majd szólj ha összejötteteek,kiváncsi vagyok:D
2009. okt. 6. 14:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Szólok:D Lehet beletelik majd egy kis időbe de majd meglátjuk.
2009. okt. 6. 19:24
 17/17 anonim válasza:

Hali!

Na??? Mi lett?

2010. ápr. 24. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!