Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen pasi az, aki az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasi az, aki az első randit a kecójára szervezné, mert ott "nyugisabb"?

Figyelt kérdés

Mondtam neki, ne haragudj, belegyeztem, de meggondoltam magam. Én ezt nem szeretném.

Válasz: "Értem. Ha esetleg meggondolnád magad."

Mondom neki: miért nem jó neked a kávézó?

Válasz: Mert nálam nyugodtabban ellehetünk. Borozgatunk, kiülünk az erkélyre. Tök jó hangulata van az erkélyemnek."

Ez akar komoly kapcsolatot? Vagy ennyire hü.lyének néz?

2016. aug. 30. 14:27
1 2 3 4 5
 31/45 aperitif ***** válasza:
100%

Akkor én leírom, hogy miért.

Nem vagyok egy tinilány, nem féltem a szüzességemet, viszont kerülöm a kínos helyzeteket. Egy férfi lakására akkor megyek fel, ha én is úgy gondolom, hogy szívesen benne lennék egy mókában, azt a helyzetet viszont nagyon kerülöm, hogy a férfi ott van felspannolva, nekem meg magyarázkodnom kell, hogy most miért nem? Mert sok férfi azt hiszi, hogy ha egy nő felmegy a lakására, akkor az zöld utat jelent. Nem mind, de sok. Na most kiválogatni, hogy egy ismeretlen ember, akivel néhány levelet váltottam, de nem sokat tudok róla, melyik kategóriába tartozik, szinte lehetetlen. De amúgy az sem kizárt, hogy egy ismeretlen a lakásán megerőszakol, vagy még azt sem, csak elveszi táskámat, és két pofon kíséretében kidob, de ez tényleg a legrosszabb eset, amire gondolni lehet. Viszont ebben az esetben meg a nő annyira szégyelli magát, hogy még feljelentést sem tesz, mert szinte hallja a lesújtó véleményt, úgy kell neki, minek ment fel...

Mindazonáltal volt két első randim a pasi lakásán. Az elsőből egy nagyon szép, két éves kapcsolat alakult ki, de ő már a levelezésünk alatt elvarázsolt, és úgy mentem oda, hogy nem érdekel, mi történik, ez a férfi kell nekem. A második viccesebb volt, annyira nem jöttem be a pasinak, hogy éreztem, azt szeretné, ha minél előbb kint lennék a lakásából. Én meg amilyen szemét vagyok, elkezdtem húzni az időt, nézegettem a könyveit, stb :)

A barátommal egy cukrászdában találkoztam először, de úgy mentem a randira, hogy előtte itthon szép rendet csináltam, hátha... ;) De vele is sokat leveleztem előtte, és éreztem, hogy jól elleszünk mi együtt. Szóval nem vagyok egy erénycsősz alkat, de tényleg jobb nem rángatni az ördög bajszát,

2016. aug. 30. 15:12
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen ne menj akkor el. Ha nem érzel ellenállhatatlan vonzalmat a pasi iránt és bizalmatlan vagy, hagyd az egészet.
2016. aug. 30. 15:13
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: pont azt írtam én is, hogy független!!

De ha a 18-ast előbb írod, mindjárt elejét lehetett volna venni az egész vitának. Ha egyértelműen szexről beszélt, az azért annyira perdöntő, hogy így visszaolvasva nem is értem, miért nem ezzel kezdted, meg mit rugózol helyette azon, hogy mivel itat és kié a lakás....

Mint említettem, hozzám is szoktak eljárni hölgyek, megmasszírozom őket, akár borozunk is, és ha előre abban egyeztünk meg hogy nem lesz más akkor nem is lesz.

2016. aug. 30. 15:22
 34/45 A kérdező kommentje:
33. Nekem már az perdöntő, hogy a lakására hívott fel első randin és a felajánlott javaslatomat, mintha megsem akarta volna hallani. Nem megyek. "Értem. Ha esetleg meggondolod magad, jelezd." Akit én komolyan érdeklek, az szerintem nem így reagál!
2016. aug. 30. 15:24
 35/45 anonim ***** válasza:
66%
34.: Amit eddig leírtak a lakáson randi mellett érvnek, az mind nem számít, mert úgyis csak pasik írták?
2016. aug. 30. 15:30
 36/45 A kérdező kommentje:
Nem. Normális nő, nem megy fel valakihez, akit még nem is ismer, még látásból sem. Pláne nem ilyen körülmények között. És ilyen ajánlattal...
2016. aug. 30. 15:32
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer mentem bele ilyenbe, de akkor már 2 hete leveleztünk/órákat telefonáltunk. Ahogy már valaki írta, úgy mentem oda, hogy ez a pasi kell nekem. A randi sikerült, egy hónap múlva már együtt éltünk 😁

Viszont így idősebben és bölcsebben többet nem tennék ilyet.

2016. aug. 30. 15:48
 38/45 A kérdező kommentje:
Lehet, igy lenne, de lehet nem. Eleve miért este 9 körül akar talizni a lakásán. És miért csak a hétköznap jó neki? Hétvégén azt mondta, nem nagyon ér rá. Meg, hogy utál bújni. Szerintem nője is lehet . Szexelni akar, de nem akar érzelmi kontaktot egy nővel. Vagy ez csak nekem gyanús?
2016. aug. 30. 15:57
 39/45 Sunshinedoll ***** válasza:
Leginkább felejtős.
2016. aug. 30. 17:56
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Én értem azokat a válaszolókat, akiknek kényelmesebb egy otthoni randi, de ha valaki ENNYIRE nem akar máshol találkozni, hogy a kávézó sem jó neki, meg gondolom más alternatíva sem, hiába jelenti ki a lány kerek-perec, hogy NEM akar a lakásán találkozni, az biztos hogy akar valamit. Ez nekem már az idézett mondat előtt is világos volt.
2016. aug. 30. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!