Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az, aki az első randit a kecójára szervezné, mert ott "nyugisabb"?
Mondtam neki, ne haragudj, belegyeztem, de meggondoltam magam. Én ezt nem szeretném.
Válasz: "Értem. Ha esetleg meggondolnád magad."
Mondom neki: miért nem jó neked a kávézó?
Válasz: Mert nálam nyugodtabban ellehetünk. Borozgatunk, kiülünk az erkélyre. Tök jó hangulata van az erkélyemnek."
Ez akar komoly kapcsolatot? Vagy ennyire hü.lyének néz?
Hát, érdekes, én voltam fent első randin úgy a srác lakásán, hogy nem volt közöttünk, még csak egy csók se.
Igaz, előtte felajánlotta alternatívának a kávézót, ha esetleg a lakásán történő találkát kínosnak találnám.
"Milyen pasi az, aki az első randit a kecójára szervezné..."
pld tuti, hogy független? :D Csak hogy lássuk a dolog pozitív oldalát is... :D
" De attól még, hogy az erkélyen akar borozni, az miért jelentené azt, hogy rögtön dugni is akar, írja már le valaki!"
Erre én is kíváncsi lennék, de úgy érzem nem fogjuk megtudni :-(
Meg ettől miért paraszt? Nem, nem értem....
Én is ffi vagyok, simán el tudom képzelni hogy elhívok magamhoz valakit, beszélgetünk egy jót, megnézünk egy filmet, közben borozunk egyet, kiülünk a teraszra. Majd elköszönnénk, vagy hazavinném... vagy akár ott is aludhatna, mert van hely...
Mindezt mindenféle gonosz-jajjcsúnya hátsó szándék nélkül!
Ha tetszünk egymásnak, minden ok, akkor majd az x-edik randin esetleg...
Én is szívesebben szervezem a lakásomra a randit, legyen az akár az első is. Nagyjából a #10-ben leírt okok miatt. Volt olyan, aki nem fogadta el, vele találtunk más megoldást. Volt olyan (több is), aki elfogadta. Aki szűzen érkezett, úgy is távozott.
Szerintem kicsit sok krimit nézel.
Én pld a hölgy ismerőseimet megmasszírozni szoktam. Jajdecsúnya szándék nélkül is....
Ja, és borom is van otthon. Brrrr de gonosz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!