Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen pasi az, aki az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasi az, aki az első randit a kecójára szervezné, mert ott "nyugisabb"?

Figyelt kérdés

Mondtam neki, ne haragudj, belegyeztem, de meggondoltam magam. Én ezt nem szeretném.

Válasz: "Értem. Ha esetleg meggondolnád magad."

Mondom neki: miért nem jó neked a kávézó?

Válasz: Mert nálam nyugodtabban ellehetünk. Borozgatunk, kiülünk az erkélyre. Tök jó hangulata van az erkélyemnek."

Ez akar komoly kapcsolatot? Vagy ennyire hü.lyének néz?

2016. aug. 30. 14:27
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

<< és azt mondja, hogy tenne róla, hogy ne bírjam megállni szex nélkül >>

Ezt a részét eddig nem is említetted... Szó szerint így fogalmazott?

2016. aug. 30. 15:01
 22/45 anonim ***** válasza:
4%
kérdező, hihetetlen, hogy ennyire prűd vagy... ha neked ez nem jön, akkor meg ejtsd a pasit, ennyi
2016. aug. 30. 15:03
 23/45 A kérdező kommentje:

21. így.

nem vagyok prűd, de nem vagyok ri.banc se

2016. aug. 30. 15:04
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
#21: igen, ez az aprócska részlet eddig kimaradt a sztoriból. Így már másképp fest a dolog.
2016. aug. 30. 15:07
 25/45 anonim ***** válasza:
94%

még ha eltekintünk a randi-dumától, akkor is gázos az ügy.

sosem mennék fel egy idegen lakására, "randizni" meg főleg nem.

azért azt nem árt tudnod, hogy a pasik nagyon sok hazugságra képesek egy kis dugásért.

2016. aug. 30. 15:07
 26/45 anonim ***** válasza:
24%
Megint ezek a sablonok. Rib anc valaki attól, mert első alkalommal lefekszik egy férfivel? A barátnőmmel két óra randi után felmentünk a lakásába, és dugtunk, azóta is együtt vagyunk, évek teltek el. Ribi lenne a barátnőm? Gyerek vagy még, kérdező.
2016. aug. 30. 15:09
 27/45 A kérdező kommentje:
12. Nem tudom, ha nem független, hogy tud a lakására szervezni bármit is? Bár lehet, megoldható. Vagy nem az ő lakása vagy a nő nincs épp otthon? de lenne olyan pofátlan, hogy oda hív fel, ahol az asszonnyal is fetreng?
2016. aug. 30. 15:09
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
Azért az is nagy pozitívum hogy a pasinak van saját lakása nem? Amit egyedül tart fenn. Tehát annyira link alak nem lehet.
2016. aug. 30. 15:10
 29/45 A kérdező kommentje:
26. A legtöbb férfi szemében ri.ba.nc, aki első randin lefekszik és könnyen adja magát.
2016. aug. 30. 15:10
 30/45 A kérdező kommentje:
28. Nekem azt mondta, hogy a lakás nem az Övé, a cég tulajdona, ahol dolgozik. Ő csak a rezsit fizeti.
2016. aug. 30. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!