Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srácnak nincs önbizalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srácnak nincs önbizalma társas helyzetekben, esetlen, az miért kizáró ok egy lánynál?

Figyelt kérdés

Természetemtől fogva szégyellős és zárkózott vagyok, ezért kerültem az embereket és nem fejlődtek ki a szociális készségeim. És amúgy is, szerintem csak szívatnak, ártani akarnak nekem, ezért felesleges is társaságba járnom.

Azt szeretném tudni, hogy miért kizáró ok ez, ha például amúgy jó társ tudna lenni a hétköznapokban és jól el lennétek vele kettesben?

2016. aug. 25. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezek nem normák, hanem ösztönök. Neked sem jön be egy 120 kilós nő, bármilyen kedves és bármennyire próbálsz vonzódni hozzá. A nők nagy többségének sem jön be egy határozatlan, önbizalomhiányos fiúcska, aki nem képes megvédeni őt.
2016. aug. 26. 11:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok, van aki szeret pátyolgatni.

Volt olyan férfi, akinél én kezdeményeztem, mert láttam, hogy szégyenlős. A kezdő lépést ilyenkor hajlandó vagyok megtenni, de ha utána se enged fel, az már számomra kellemetlen, kerülendő. Én nem fogom bizonygatni, hogy ő kell nekem, nem fogom magam ráerőltetni. Ugyanez a helyzet a másik oldalról, ha én nem írok vissza egy pasinak, nem várom el, hogy tovább próbálkozzon, mert ez két emberes feladat. Nem lehet az egyik félre rátestálni az egész kezdeményezést.

2016. aug. 26. 11:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy vannak barátaim, szeretném nekik bemutatni a páromat. És olyankor nem szeretnék azon izgulni, hogy na vajon ezzel kínos helyzetbe hozom-e őt, rosszul érinti stb.

Nekem eza jó társ fogalmához tartozik.

2016. aug. 26. 11:50
 14/17 A kérdező kommentje:

11

Mondjuk ez sem teljesen igaz. Mi előtt megvédeni, ki előtt megvédeni a nőt? Milyen veszély leselkedik ma egy nőre? Ha fizikai védelemre érted, én vagyok a legvadabb ha valamely szerettemnek a segítségére kell sietni. És fizikai erőm is van.

Amit leírtam az pusztán arra vonatkozik, hogy nem tudom magam mellé állítani az embereket, kiközösítenek, nem kedvelnek stb. Ezen kívül legyetek szívesek ne vonjatok le következtetéseket. Csak azt használjátok fel amit írtam magamról. Ha megtámadtak mindig kiálltam magamért, megvédtem magamat. Nem vagyok éppen az farkát behúzó típus ha baj van. Sokáig hagyom, hogy csinálják az eszüket, de ha átlépnek egy határt akkor robbanok és mindenki megbánja, hogy egyáltalán megismert. Szóval önvédelemmel nincs baj.

2016. aug. 26. 11:52
 15/17 A kérdező kommentje:

13

Nagyot tévedsz, ez nem tartozik a jó társ fogalmához. Ezzel te csak a környezetednek akarod, hogy megfeleljen a srác, mások elvárásainak. Mert milyen ciki, ha ott bénázik a társaságban, neked kell égned miatta. Ez abból fakad, hogy nem tudod elfogadni olyannak amilyen. És csak a társadalmi normáknak akarsz megfelelni.

2016. aug. 26. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Érzelmileg tudjon rád támaszkodni, azt jelenti manapság főként a védelem. Ha pl. valami baj történik, akkor nem a sarokban sírsz, hanem férfiként kezedbe veszed az irányítást és cselekszel.
2016. aug. 26. 12:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Vedd észre, hogy azt írtam, hogy nekem hozzátartozik a jó társ fogalmához. Elég tapintatlan, hogy rá akarod erőltetni másokra a véleményedet. Leírtam, hogy nálam miért kizáró ok. Igen, nem akarom társas helyzetben pátyolgatni. És nem, nem azt mondtam, hogy a barátaim előtt fog engem beégetni, hanem esetleg majd ő nem érzi jól magát velük... én járkálós típus vagyok, szeretem a társaságot, van igényem az újra. Ha ebben valaki nem tud társam lenni, az nem jó társ nálam.

Ilyen egyszerű.

Majd találsz egy hasonlóan zárkózott, szociálisan gátolt lányt, akivel jól megértitek egymást.

2016. aug. 26. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!