Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak nincs önbizalma társas helyzetekben, esetlen, az miért kizáró ok egy lánynál?
Természetemtől fogva szégyellős és zárkózott vagyok, ezért kerültem az embereket és nem fejlődtek ki a szociális készségeim. És amúgy is, szerintem csak szívatnak, ártani akarnak nekem, ezért felesleges is társaságba járnom.
Azt szeretném tudni, hogy miért kizáró ok ez, ha például amúgy jó társ tudna lenni a hétköznapokban és jól el lennétek vele kettesben?
6
Én sem akarnék otthon ülni, ez egy kicsit félre lett értve. Én a megfelelő emberrel, társsal nagyon is szeretnék eljárni sok helyre. Imádok utazni, kirándulni, túrázni stb. Csak az emberekkel valahogy nem vagyok jó, nincsenek meg azok a tulajdonságaim amik miatt befogadnának. Valami nem jön be nekik az egész lényemben. Ez van...attól eltekintve jó társ lennék, mert már voltam is az, és azt mondta a lány, hogy tökéletes voltam számára, és örül, hogy nem vagyok olyan mint a többi átlag, felszínes, srác és hogy lélekben gazdagabb vagyok sokkal mint azok a pasik akiket előttem ismert. Nem szeretem fényezni magam, ezek az ő szavai, punktum.
8
Az a baj, hogy van egy fajta játék aminek le kell zajlania ahhoz, hogy a lány vonzódjon hozzád. Ehhez hozzátartozik a magabiztosság, baráti kör, érdekes hobbik, de legalábbis könnyen tudjon beilleszkedni társaságokba, mert ugye az nagyon cikinek tartják, ha ezzel nehézségei vannak egy férfi embernek. És csak miután ezek a feltételek adottak, vagyis a pasi hozza ezt az alap szintet ami a vonzalom kialakulásához szükséges, azután jöhet a mélyebb megismerkedés (már ha van ilyen az ő esetükben is). Nehéz úgy közel kerülni egy lányhoz, hogy az alap elvárásokat nem hozod. Kevés az a lány, aki képes túltekinteni a szociális normákon. Igen, a normák...ezek miatt szenvedünk mi.
Hát nekem egyszer összejött és én tartottam magam a világ legszerencsésebb palijának, legalább néhány év boldogság megvan az emlékezetemben. Jó, hogy van mire emlékezni. Csak a találkozásunk/ismerkedésünk annyira a véletlenen múlott, annyira kicsi az esélye egy ilyesminek, hogy mindketten csodának tekintettük a dolgot.
Hány csoda van az ember életében? 1 már megvolt nekem. Van esély vajon még egyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!