Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek az elvasalt teljesen tönkretett hajú lányok, vagy az egészséges szép fényes hajú lányok tetszenek jobban?
Végre 1 normális válasz! :D
19:03
hát az látszik ha ránézel hogy száraz és olyan mint a drtót és így szétáll a vége mint a seprű vagy pedig szép fényes és egészséges
szimpla kíváncsiság,mert régen én is vasaltam de már 1000000x megbántam.De szerencsére csak a végét,így most megnövesztettem hogy le lehessen vágni az elvasalt részét.Most megyek majd a fodrászhoz.
Ám enyhén hullámos hajam van
xD
Azért normális válaszokat is várok :D
Kérdező 19:10:
Engem spec nem zavar, ha kissé töredezett a haja, ettől függetlenül, mint írtam, a két színészcsaj haja jobban bejön. (Egyikükre sem jellemző, hogy szögegyenes hajuk volna.)
Jelenlegi barátnőm viszont úgy néz ki, mint egy puli/oroszlán keverék, ha nem vasalja a haját, így nála aztán főként nem zavar. (Bár néha meg tudja "természetes módon" is jól csinálni a haját, de az ritka.)
20F
Azóta már átfogalmaztam hogy:
Titeket zavar e ha 1 lánynak teljesen el van vasalva a haj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!