Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek az elvasalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek az elvasalt teljesen tönkretett hajú lányok, vagy az egészséges szép fényes hajú lányok tetszenek jobban?

Figyelt kérdés
Szem és hajszint is mondhatok! :)
2010. ápr. 20. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ami jól áll neki, az tetszik, ennyi -.-"
2010. ápr. 20. 19:08
 12/21 A kérdező kommentje:

Végre 1 normális válasz! :D

19:03

hát az látszik ha ránézel hogy száraz és olyan mint a drtót és így szétáll a vége mint a seprű vagy pedig szép fényes és egészséges

2010. ápr. 20. 19:10
 13/21 anonim válasza:
100%
Az egészséges szép fényes hajúak és általában az, ha nincs festve. De ha lenne egy nagyon szép lány nem utasítanám vissza csak azért mert valami miatt most a haja nem a legszebb. De vannak rá módok egyébként hogy rendbe hozzák. Meg kell próbálni valamit. De egyébként miért kérded?
2010. ápr. 20. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
te melyik kategória vagy? mondjuk gondolom h nem a sz*rrá vasalt tipus! De vannak olyan lányok akiknek muszáj vasalni a hajukat, különben bányarémek lesznek, mert anélkül nem áll sehogysem! és ugye a vasaló átka hogy szárítja a hajat! Úgyhogy sztem örülj neki h szép a hajad és nézz inkább tv-t!
2010. ápr. 20. 19:13
 15/21 A kérdező kommentje:

szimpla kíváncsiság,mert régen én is vasaltam de már 1000000x megbántam.De szerencsére csak a végét,így most megnövesztettem hogy le lehessen vágni az elvasalt részét.Most megyek majd a fodrászhoz.

Ám enyhén hullámos hajam van

2010. ápr. 20. 19:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Engem a parókás lányok izgatnak fel főleg amikor véletlenül leesik!!!
2010. ápr. 20. 19:39
 17/21 A kérdező kommentje:

xD

Azért normális válaszokat is várok :D

2010. ápr. 20. 19:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Kérdező 19:10:

Engem spec nem zavar, ha kissé töredezett a haja, ettől függetlenül, mint írtam, a két színészcsaj haja jobban bejön. (Egyikükre sem jellemző, hogy szögegyenes hajuk volna.)

Jelenlegi barátnőm viszont úgy néz ki, mint egy puli/oroszlán keverék, ha nem vasalja a haját, így nála aztán főként nem zavar. (Bár néha meg tudja "természetes módon" is jól csinálni a haját, de az ritka.)

20F

2010. ápr. 20. 19:50
 19/21 anonim ***** válasza:
most komolyan te mit gondolsz lesz olyan aki azt fogja írni hogy az "elvasalt teljesen tönkretett hajú lányok" tetszenek jobban... nem is értem mért teszed fel ezt kérdésnek
2010. ápr. 20. 20:58
 20/21 A kérdező kommentje:

Azóta már átfogalmaztam hogy:

Titeket zavar e ha 1 lánynak teljesen el van vasalva a haj?

2010. ápr. 20. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!