Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek az elvasalt teljesen tönkretett hajú lányok, vagy az egészséges szép fényes hajú lányok tetszenek jobban?
Figyelt kérdés
Szem és hajszint is mondhatok! :)2010. ápr. 20. 18:53
1/21 anonim válasza:
ha így teszed fel a kérdést akkor sztem elég egyértelmű lesz a válasz-.- amit te is hallani akarsz...-.-
3/21 anonim válasza:
Istenem ez a kérdés! Hát szted ki fog rá úgy válaszolni, hogy "igen, nekem a csúnya, tönkre tett, eltöredezett hajú lányok tetszenek!" wáááhh
4/21 anonim válasza:
Nekem két ideálom van, akiket most felhoznék:
- Blake Lively (nagyon hasonlít az első szerelmemre)
- Eva Longoria Parker (Ő szimplán csak gyönyörű)
Hogy mennyire van szétcseszve a hajuk, azt nem tudom, de azt hiszem azt már nem igen kéne írnom, hogy nincs kedvenc haj/szem színem. :)
20F
5/21 A kérdező kommentje:
Jó akkor, titeket zavar ha egy lánynak elvasalt,száraz,teljesen tönkretett haja van?
Na így mostmár jó?
2010. ápr. 20. 19:01
7/21 anonim válasza:
Kérdező 19:01: Fogalmazzunk úgy, hogy nekem, mint fiúnak, a leghalványabb fogalmam nincs, hogy mikor van egy csajnak szarrá vasalva/kiszáradva/tönkretéve a haja.
Miből lehet ezt észrevenni?
20F
8/21 anonim válasza:
én a kopasz csajokra bukok, de csak akkor ha üvegszemük van
9/21 anonim válasza:
zöld szem, sötét barna/fekete vasalt haj /egy picit scene style ^^/
10/21 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki válaszolna normálisan?
Jó rosszul tettem fel a kérdést,de átfogalmaztam
2010. ápr. 20. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!