Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? Kedvelhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Kedvelhet?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy srác,akit felvettem msnre (Később kiderült hogy a szüleink ismerik egymást,és már találkoztunk is,de 1ikünk sem emlékszik rá.:S)Nagyon kedves meg minden,de mikor fent van sosem ír rám.Mindig én írok rá.Viszont mindig kedves és jól el szoktunk beszélgetni.Mindig mosi fejjel köszön a végén meg néha úgy, hogy pussz :)

De ez így nem jó.Ha tetsznék neki ő is írna rám?:( Nem?

2010. ápr. 20. 17:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 14/L vagyok
2010. ápr. 20. 17:34
 2/9 nielindi ***** válasza:
0%
nemtom a mosónő szmájli mit jelent...
2010. ápr. 20. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
szia! szerintem próbáld meg hogy két három alkalommal nem írsz rá, ha nem nyit, akkor valószínű hogy nem érdeklődik irántad. ez sajnos így van. képes írni egy sziát ha tetszel neki, bár az is lehet hogy nem veszi mindig észre hogy fent vagy.
2010. ápr. 20. 17:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Eddig 3x beszéltünk és 2x felmentem úgy,hogy nem írtam rá,de mivel 10 perc után sem írt kiléptem.Vagy várjak tovább? Lehet tényleg nem vett észre? Na de mikor beszzéltünk, akkor is mindig én írtam rá :S
2010. ápr. 20. 17:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Na jó lehet 15 percet vártam nem tom pontosan.De ha most nem írok rá pár napig akkor lehet azt hiszi megondoltam magam.És ha fel is keltettem az érdeklődését,annak akkor annyi nem?
2010. ápr. 20. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
attól függ milyenn típusú srác: lehet h bejön neki, ha úgy tűnik mintha nem érdeklődnél iránta. esetleg írj rá minden második-harmadik alkalommal amikor látod hogy fent van, így nem is tapadsz rá, de azért beszéltek. ahhoz, hogy belédszeressen jó sok idő is kellhet :)
2010. ápr. 20. 19:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Olyan srácnak tűnik,aki nem szereti a könnyű eseteket szóval nem tudom h mit csináljak
2010. ápr. 20. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Túlságosan is rátapadsz. Szerintem nem jösz be neki.
2010. ápr. 22. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
TI OLYAN ZSÍRAGYAK VAGYTOK!!!!!! ha nem ír rá az lehet azért mert vmi pc game vel játszik és ezért nem veszi észre, vagy netezik, vagy akármitcsinál, én sem szoktam észrevenni gyakran mert az új msn nem mindig jelzi. És ha nem jelzi, de van fent 50 ismerőse, akkor tudod mikor ír rád. Márminthogy nem vesz észre. Az, hogy nem ír rád, semmit nem jelent! Főleg h sokat szoktatok beszélni és kedves is veled v mittomén milyen a lényeg h ne halgass ezekre... Ne várj! Írj rá egyből! vagy csináld azt hogy rejtve vagy, elérhető-rejtve-elérhető és ezt gyorsan, kb 50x kiírja neki h bejelntkezett kijelentkezett :D
2010. ápr. 22. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!