Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz, ha 20 éves létemre még olyan "kisfiús" a külsőm?
Párom 23 éves, és a mai napig kérnek tőle személyit, ha olyan dolgot vesz... Később örülni fogsz neki, hogy nem "öregszel" olyan gyorsan =) Szal nem gáz, nekem pölö pont az ilyenek tetszenek :-)
L/20
Ja!
Én is így voltam ezzel... nagyon régen, most meg élvezem, hogy 40 évesen 33 nak néznek
40/F
Nekem is rendszeren elkérik az igazolványomat, ha alkoholt veszek... elég kellemetlen :D
Mondták már nekem, h ismerkedjek akkor fiatalabb lányokkal,
csak az a probléma, hogy kb. a 90%uk még nagyon éretlen, én meg már picit komolyabb barátnőre vágyok :P
jajj, már egyből jön SP. Azért imádják mert "sztár"... meg leginkább a 12 éves kislányok. Nem hiszem, hogy a kérdező 12 éves barátnőt szeretne.
Egyébként meg válts frizurát, öltözködj máshogy, hátha idősebbnek tűnsz tőle.
nekem pont a fordítotja van
12éves vok (mingyá 13) és amikor vki megkérdezi h hány éves vok soha nem hiszik el mindig azt mondják h ne hülyéskedjek má
de má néztek 14-15-16 évesnekxD
Utolsónak!
Írj nekik le egy mondatot, így ahogy itt, tuti, hogy még a 12 évet is sokallni fogják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!