Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Gáz, ha 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gáz, ha 20 éves létemre még olyan "kisfiús" a külsőm?

Figyelt kérdés
Szóval a baráti társaságomba már mindenki úgy "férfiasodik" ezzel szemben én még inkább középiskolásnak nézek ki, folyton olyan 2 évvel fiatalabbnak néznek az emberek :P Amikor megemlítem, hogy 20 éves vagyok már, akkor mindig félek, h esetleg kinevetnek ezért vagy ilyesmi. A kellő magasságom megvan, igaz sovány vagyok és az arcom is olyan gyerekes még, mint férfias.
2010. ápr. 20. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Párom 23 éves, és a mai napig kérnek tőle személyit, ha olyan dolgot vesz... Később örülni fogsz neki, hogy nem "öregszel" olyan gyorsan =) Szal nem gáz, nekem pölö pont az ilyenek tetszenek :-)

L/20

2010. ápr. 20. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja!

Én is így voltam ezzel... nagyon régen, most meg élvezem, hogy 40 évesen 33 nak néznek

40/F

2010. ápr. 20. 16:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Nekem is rendszeren elkérik az igazolványomat, ha alkoholt veszek... elég kellemetlen :D

Mondták már nekem, h ismerkedjek akkor fiatalabb lányokkal,

csak az a probléma, hogy kb. a 90%uk még nagyon éretlen, én meg már picit komolyabb barátnőre vágyok :P

2010. ápr. 20. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezzel énis így vagyok. Nem te vagy az egyetlen. Lehet h később jobb lesz de most akk sem jó..de sajna nem tudsz mit tenni ellene. Esetleg sportolj v járj el edzeni és így elkezd változni a tested,izomzatod.. Rem segitettem. 20/F
2010. ápr. 20. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Sztem nem..ottvan pl SP(Éder Krisztián), ő se vmi nagyfiús, de a csajok imádják ^^
2010. ápr. 20. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:

jajj, már egyből jön SP. Azért imádják mert "sztár"... meg leginkább a 12 éves kislányok. Nem hiszem, hogy a kérdező 12 éves barátnőt szeretne.

Egyébként meg válts frizurát, öltözködj máshogy, hátha idősebbnek tűnsz tőle.

2010. ápr. 20. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem pont a fordítotja van

12éves vok (mingyá 13) és amikor vki megkérdezi h hány éves vok soha nem hiszik el mindig azt mondják h ne hülyéskedjek má

de má néztek 14-15-16 évesnekxD

2010. ápr. 20. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak!

Írj nekik le egy mondatot, így ahogy itt, tuti, hogy még a 12 évet is sokallni fogják!

2010. ápr. 20. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
SP Aids-es, nem releváns.:D Egyébként komolyra fordítva a szót, örülj neki hogy ilyen vagy, 10 év múlva mekkora király leszel, gondolj csak bele. :) 22F kivül pedig 17 :D
2010. ápr. 23. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor azt mondom, hogy 17 vagyok, mindenki elkezzd hüledezni. Azt mondják , hogy nem nézek többnek ki 13-nál. Ez most elég zavaró, de később remélem jó lessz majd:D 17F
2010. máj. 29. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!