Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 18 éves lányba, ő viszont biztos kinevetne a korom és a kisfiús arcom miatt. Halálosan szerelmes vagyok belé, mit csináljak? 15F
Figyelt kérdés
Igen, tökéletesen tisztába vagyok azzal, hogy az öccsének tart valószínűleg. Az is arra vall, hogy puszilgat, ölelget és állandóan mondja hogy milyen cuki vagyok. Meg pl. gátlástalanul beleül az ölembe meg ilyenek. Múltkor is átjött nővéremhez, mert barátnők, nálam volt hely és csak úgy egy pólóba és egy bugyiba mellém feküdt az ágyba és ott is odabújt és ott is aludt.
ebből nekem az jön le, hogy öccseként tekint rám, mert semmi gátlás nincs benne.:S
2011. aug. 29. 21:31
1/17 Dr. Endressy László válasza:
szarügy, cserkészd be a lompost mikor, alszik... légy sunyi.
Amúgy, lehet a mocsok direkt húzza az agyad. Az ilyet látnia kell...
2/17 anonim válasza:
Muszáj volt másodjára is kiírni ma a kérdésed?
3/17 A kérdező kommentje:
Nem kaptam megfelelő tanácsokat, bocsássatok meg, ezért írtam ki újra, meg kiegészítettem a leírást.
2011. aug. 29. 21:40
4/17 anonim válasza:
Szerintem direkt hergel. 18 éves lányok nem szoktak bugyiban 15 éves srácok mellé feküdni. Még a saját öccsük fellé sem igazán.
5/17 A kérdező kommentje:
És szerinted, kedes utolsó válaszoló, tetszek neki? Vagy ez neki csak jó, hogy szórakozhat egy fiatalabb fiúval?
2011. aug. 29. 21:52
6/17 anonim válasza:
Sajnálom, de az utóbbira tippelek.
7/17 anonim válasza:
De tudod, mit? Legközelebb, ha melléd fekszik, tévedjen el egy kicsit a kezed. Aztán kiderül, mi van.
8/17 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy tévedjen el a kezem, és hogy csináljam?
2011. aug. 29. 22:04
10/17 A kérdező kommentje:
Ilyen kis tapizások már voltak köztünk és nem szólt semmit csak mosolygott. de talán így az ágyba már kicsit más lesz, mondjuk megfogom a combja belső részét, az nagyon érzékeny pont úgyis a lányoknál:)
2011. aug. 29. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!