Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 18 éves lányba, ő viszont biztos kinevetne a korom és a kisfiús arcom miatt. Halálosan szerelmes vagyok belé, mit csináljak? 15F
Figyelt kérdés
már hónapok óta szeretem, próbáltam elfelejteni, de nem sikerült. de nem merem bevallani neki, a kor különbség miatt biztos kiröhögne2011. aug. 29. 20:15
2/18 anonim válasza:
15 évesen halálosan szerelmes? Felejtsd el...majd lesz másik
3/18 A kérdező kommentje:
de nem értitek, hogy próbáltam elfelejteni, de nem tudom?
tudom, hogy nem úgy tekint rám, de állandóan ölelget, puszilgat és egyszerűen nagyon szeretem
2011. aug. 29. 20:23
5/18 A kérdező kommentje:
és miért tanácsolod, hogy mondjam meg neki?
2011. aug. 29. 20:29
6/18 anonim válasza:
Mert mit veszíthetsz?
Nekem nem ciki 15-16évessel járni, hátha neki sem.
18/L
7/18 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ciki neked? És volt már ilyen kapcsolatod?:O
2011. aug. 29. 20:34
9/18 A kérdező kommentje:
És a barátnőid mit szóltak? Nem voltak ilyen negatív, szarkasztikus vélemények a baráti körötökbe?
de az is lehet, hogy akivel te jártál idősebbnek néz ki, nekem viszont nagyon kisfiús arcom van:S
2011. aug. 29. 20:37
10/18 anonim válasza:
Akivel én jártam 18év +-nak nézett ki.
Amúgy bnőim aranyosak, nem bántottak miatta, csak azt nézték, hogy boldogok vagyunk-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!