Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy 18 éves lányba, ő viszont biztos kinevetne a korom és a kisfiús arcom miatt. Halálosan szerelmes vagyok belé, mit csináljak? 15F

Figyelt kérdés
már hónapok óta szeretem, próbáltam elfelejteni, de nem sikerült. de nem merem bevallani neki, a kor különbség miatt biztos kiröhögne
2011. aug. 29. 20:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Látod, az ilyen csak akkor lehetséges, ha a fiú idősebbnek néz ki, viszont mondom, ő már külsőre egy igazi nő, én meg csak egy kisfiú vagyok külsőleg.
2011. aug. 29. 20:40
 12/18 Petack ***** válasza:

úristen ! az előző válaszadók nem írtak hasznosat

ilyenkor a legrosszabb ha megmondod

meg ne mondd mert ha van egy kis esélyed nála az is elszáll

(a kiröhögés miatt ne aggódj, az hogy szerelmes vagy természetes)

2011. aug. 29. 20:45
 13/18 A kérdező kommentje:

Akkor miért ne mondjam meg?

És ha megmondom miért szállna el az esélyem?

2011. aug. 29. 20:46
 14/18 Petack ***** válasza:

javítás előző válaszadókat csak erre értettem:

'shanana'

2011. aug. 29. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez a bevallós dolog szerintem akkora szar.. Ha kölcsönösek a dolgok, azt érezni kell, és majd alakul.. De így.. szerintem krva gáz. Amúgy szerintem inkább tart az öccsének, és egy ilyen "kapcsolatot" ne barmolj el a szerelemvallásos szaroddal, rengetek előnnyel járhat, ha ven egy időseb, tapasztaltabb lánybarátod..

Az érzéseid természetesek.. A nők az alfahímet keresik, a férfiak pedig az alfa nőstényt (ösztön) Számodra Ő az, viszont fordítva nem..

2011. aug. 29. 20:50
 16/18 A kérdező kommentje:

Igen, tökéletesen tisztába vagyok azzal, hogy az öccsének tart. Az is arra vall, hogy puszilgat, ölelget és állandóan mondja hogy milyen cuki vagyok. Meg pl. gátlástalanul beleül az ölembe meg ilyenek. Múltkor is átjött nővéremhez, mert barátnők, nálam volt hely és csak úgy egy pólóba és egy bugyiba mellém feküdt az ágyba és ott is odabújt.

De nekem ez már sok... ne az öccsének tekintsen már:S:S

2011. aug. 29. 20:54
 17/18 A kérdező kommentje:
* és ott aludt velem, ezt kihagytam
2011. aug. 29. 20:55
 18/18 Életed ***** válasza:
Elindult a fantáziád:d
2011. aug. 29. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!