Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy azért jöttetek össze valakivel, hogy legyen pártok? Őszintén!
Én ezt magamról nem tudnám elképzelni, egy alkalmim volt eddig, de nem vittem tovább, mert nem jött be igazából annyira, szóval így nézve jobb egyedülállónak lenni, mint egy olyannal együtt, akinél csak úgy érzem hogy "ez az egy lehetőség volt csak" .
20/F
Ha ugy nézzük, ha lett volna párom, akkor biztos nem harcoltam volna olyan srácokért akiket harc nélkül nem lehet megkapni.
Minden praktikát, női trükköt bevetve, telefon előtt vért izzadva, hogy mikor hív már, stb ez mind mind nem történt volna meg ha nem lettem volna egyedül.
Első kapcsolatom. Még .ost is tart,lsörülök,hogy akkor úgy dö töttem összejövök vele.
Elkezdtem randizni egy sráccal,összesen 3 randink volt. A 3.randi után,feltette akérdést,van e kedvem összejönni. Ele.
16é es voltam, sose éltem át ilyet azelőtt.
Külsőre se fogott meg annyira, de jól éreztem vele magamat. Ara yos volt.
Kb két hónap után lettem szerelmes belé.
És azóta is szerelmes vagyok ,több mint 3év után. Még ez a 3év se tűnik soknak,vele képzelem el a jövőt, együtt tervezgetjük a közös életet.
Nem bántam meg,hogy elkezdtem vele randizni. Szeretek vele lenni,ő változtatta meg az életemet.
Nem dobnám el semmi pénzért,senkiért a kapcsolatunat,mert minden tökéletes vele úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!