Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Meg komolyodhat? Ha van 1 22éves fiú akinek sok csaja volt ez elmúlt időben, al lehetséges hogy szeretne mostanába kicsit komolyabb lenni!
Megeshet, igen. Viszont:
Nem akarok általánosítani, mert nem mindenkire igaz, de kutyából nem lesz szalonna.
de vannak pasik, akik még 40 évesen sem akarnak házasdodni, meg gyereket
állítólag ha valamit tudni akarsz a másikról, nézd meg a családi hátterét, mert tudattalan mindenki hasonló életet próbál magának, mert amibe születtünk, valahol az kihat a gondolkodásra, jellemre
Az én párom az élő példa a változásra!
Huszas évei felé járva rengeteg lánnyal volt, többek közt velem is, de senkivel nem gondolta komolyan... Én szerelmes voltam belé, de miután láttam, hogy mennyire komolytalan ilyen téren letettem a gondolatról, hogy újra összejőjjünk. Eltelt pár hónap és udvarolni kezdett... és komolyan gondolta :) Két és fél éve vagyunk együtt, megkérte a kezem, és nagyon boldogak vagyunk :)
Figyelj,ez attól függ,mennyire tombolta,élte már ki magát,meg hogy milyen az a apszeméylisége.Ha soha nem szeretné magát lekötni,akkor előfordulhat,hogy még 30 évesen sem fog megkomolyodni.Az is elképzelhető,hogy még pár hónapig,vagy évig éli világát,és utána megnyugszik.
Minden esetre beszélned kell Vele,tisztáznod kell Vele,mit érzel iránta,aztán döntsön.Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!Egy próbát megérne.Aztán meglátnád,mennyire vesz komolyan.Ha csak szórakozik,éld Te is világodat tovább.Lehet,hogy találkozol egy Nála komolyabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!