Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a férfiak panaszkodnak hogy nem találnak nőt? Nekik van lehetőségük bárkinél kezdeményezni
Sose értettem ezt. Azt mondják jó nekem, könnyen találhatok magamnak egy pasit, viszont ez nagyon nem így van. Ha elmegyek mondjuk bulizni 100% hogy nem megyek oda senkihez ismerkedni. Azt várom el, hogy odajöjjenek. És ha szimpi az illető akkor beszélgetek, megiszok vele valamit.
Szerintem nincs egyszerűbb annál, mint leszólítani egy lányt. Hiszen a nők elvárják a kezdeményezést, például én is. Akkor miért nem lép annyi férfi? Vagy tévedek?
18-as
,,Pl. ha én egy okos vicces nő vagyok'' rossz példa volt:)
Kérdező,legyen így. De gondolj bele,ha 100ból 99 kinevet és megaláz,akkor kinek van már kedve a következőhöz ezek után odamenni?
A másik,ha szemezgetsz,de nem jönnek rá sosem,akkor nem kellene valami jobb,feltűnőbb jelet küldeni? Mert ha észre sem veszik,úgy bizony nehéz...:D
25/F
Amúgy meg kérdező
Egyenlőség van egyenlő jogok, te is odamehetsz ez az egyenlőség nagy előnye mert a férfiak és nők egyenlők ezért ment/megy a harc.
Ha meg te úgy gondolod hogy nem mész oda a csávóhoz mert 1-2x rosszul sült el, akkor a csávótól miért várod el akivel lehet hogy ugyan ez történt? Neki nem esik szarul ha lekoptatják?
Az pedig hogy megiszod az italt amit kikérnek neked elég evidens:)
Minket nőket úgy neveltek hogy rámenős liba az aki kezdeményez, és ez bizony a férfi dolga. Az oké hogy egyenlőség van, de senki nem akarja hogy könnyűvérűnek tartsák. Ennyi. Ezért nem kezdeményez a nők többsége. És még azért sem, mert a férfitől elvárnák hogy legyen férfi.
Tudom hogy ez kemény dolog a férfiakon, de nekünk is kijutott az élettől bőven, mindenkinek más a nehéz. Ha én nem panaszkodom ezek miatt, ne panaszkodjon ő sem. Végül is egy nő fel akar nézni a párjára, és ehhez a legjobb kezdet, hogy odajött ismerkedni egyedül.
"Szerintem nincs egyszerűbb annál, mint leszólítani egy lányt"
Fenéket, ez egy kicsit sem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!