Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a férfiak panaszkodnak hogy nem
találnak nőt? Nekik van lehetőségük bárkinél
kezdeményezni
Figyelt kérdés
Sose értettem ezt. Azt mondják jó nekem, könnyen találhatok magamnak egy pasit, viszont ez nagyon nem így van. Ha elmegyek mondjuk bulizni 100% hogy nem megyek oda senkihez ismerkedni. Azt várom el, hogy odajöjjenek. És ha szimpi az illető akkor beszélgetek, megiszok vele valamit.
Szerintem nincs egyszerűbb annál, mint leszólítani egy lányt. Hiszen a nők elvárják a kezdeményezést, például én is. Akkor miért nem lép annyi férfi? Vagy tévedek?
igen, én ezeket értem... viszont hidd el, hogy volt olyan hogy kezdeményeztem, akár beszélgetést, akár ismerkedést és csúnya vége lett. akkor meg minek?
2016. aug. 21. 11:32
12/29 anonim válasza:
Ha a férfiak is így gondolkodnának, hogy egyszer nem sikerült, és feladják, soha egy pár sem jönne össze, és kihalna az emberiség.
2016. aug. 21. 11:35
13/29 anonim válasza:
Én is kezdeményeztem, és csúnya vége lett, nem is egyszer, akkor minek? Ez ilyen dolog. Nektek nőknek ezerszer könnyebb, mondjon bárki bármit. Gyakorlatilag csak válogatnotok kell.
2016. aug. 21. 11:35
14/29 anonim válasza:
Tök egyszerű: nézd már meg, kik siránkoznak!
Meg is érdemlik.
A férfiak többsége gond nélkül talál barátnőt. Nem attól várja a sikert, hogy napi 6 nőgyűlölő kérdést kiír a gyk-n, és napi 24 órában ráér okoskodni.
2016. aug. 21. 11:36
15/29 A kérdező kommentje:
én ilyet nem is mondtam, értékelem ha valaki próbálkozik, adok jeleket, szemezés, mosoly stb. de ennyi, több nem történik...
2016. aug. 21. 11:37
16/29 anonim válasza:
Sok nőtársad is ad ilyen jeleket, aztán ha odamegy a férfi, elküldi a francba.
2016. aug. 21. 11:38
17/29 anonim válasza:
Majd még azért fogok próbálkozni, hogy megkapjam a legjobb esetben a "bocs, de nem vagy az esetem szöveget". ne én legyek már a hülye azért mert nem nyúlok a tűzbe! Ennyit erről, majd ha az átlagos külsejű férfinak is adnak esélyt a nők, akkor lehet erről beszélgetni, addig nem. Úgy gondolom eleget próbálkoztam én az életben, mind személyesen, mind interneten, de a külsőm miatt b...szhattam, úgy hogy ne jöjjön senki ilyen semmi szöveggel,hogy próbálkozni kell, meg csak azoknak nincs barátnőjük, akik itt siránkoznak. Akik itt siránkoznak, azok gondolom tapasztaltak ezt-azt, nem maguktól kezdték a siránkozást.
2016. aug. 21. 11:48
18/29 Sunshinedoll válasza:
Mert vagy olyan elképzelésük van a nőkről, aki csak az elképzelésükben létezik, vagy nem elég bölcsek és tapasztaltak ahhoz, hogy olyan nőkre szánjanak időt, akinél reális esélyük van, és akivel van esély arra, hogy komolyabbá váljon a dolog.
Pl. ha én egy okos vicces nő vagyok, nem pazarlok időt ostoba, sótlan pasikra, aztán meg hisztizek, hogy nem jött velük össze.
2016. aug. 21. 12:08
19/29 anonim válasza:
" nincs egyszerűbb annál, mint leszólítani egy"
"nem megyek oda senkihez ismerkedni. Azt várom el, hogy odajöjjenek"
Ne oszd az észt légy szíves, mert látszik, hogy nem sokkal áldott meg téged a sors!
2016. aug. 21. 12:14
20/29 anonim válasza:
"Mert vagy olyan elképzelésük van a nőkről, aki csak az elképzelésükben létezik, vagy nem elég bölcsek és tapasztaltak ahhoz, hogy olyan nőkre szánjanak időt, akinél reális esélyük van, és akivel van esély arra, hogy komolyabbá váljon a dolog." igen, már csak azt lenne jó tudni,hogy kinél lenne reális esélyem, mert eddig senkinél nem volt, pedig próbálkoztam mindenféle lánynál, vékonynál, kicsit teltebbnél, ducival, egyiknél sem volt esélyem. Max. egy-két hónap hülyítést kaptam tőlük "jobb esetben". Volt olyan,hogy egy szórakozó helyen szimpatizált velem egy duci csaj, eljutottunk a csókig, másnap találkozásnál le is koccoltatott, mondván,hogy nem akarja ezt folytatni velem, ne haragudjak! Na f..sza! Ennyit erről az egészről...reális esély..az. Jóképűnek kell lenni,akkor van az embernek reális esélye, máskülönben nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!