Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért startolnak rá más barátnőjére, párjára?
"Igen, de ez nem helyes, mert lehet, hogy a kapcsolatában már elmúlt a szerelem, viszont simán szeretik egymást, tisztelik egymást és jól együttműködnek. Nyilván intenzívebb érzelem egy friss szerelem és előfordult már olyan, hogy a nő dobta a megalapozott kapcsolatát egy ilyen friss kalandért, de ha belegondolunk nem szép ezt tönkretenni. Szerintem nem kell próbálkozni amíg kapcsolatban van, mert lehet nem tudjuk megadni neki azt ami már megvan. "
Felnőtt nőről beszélünk, tehát képesnek kell lennie arra, hogy eldöntse, az aktuális kapcsolata vajon tud-e annyit adni neki, hogy ne akarjon kilépni belőle egy újabbért. És joga is van dönteni. Az pedig az ő felelőssége felmérni, hogy vajon az új jelölt tud-e annyit nyújtani, mint a mostani pasi.
És másik oldalról megközelítve: igen, a nagy lángolás idővel elmúlik, de egy jól működő kapcsolatban addigra valami mélyebb és értékesebb is kialakul. Szóval az nem egy kifogás, hogy már nem lángol a szerelem. Ez legyen egy motíváció arra mindkét félnek, hogy nem csak ahhoz kell odatenni magad, összejöjj valakivel, de ahhoz is, hogy a kapcsolatotok azután is erős maradjon, amikor már nem lángolnak a hormonok.
9:
Világos. Én azt látom, hogyha egy lány minél kisebb településről származik (és minél többet élte ott az életét), minél visszafogottabb és szégyenlősebb, minél kevesebbet jár el bulizni, minél kevesebb barátja van általában (és fiú barátja ezen belül lehetőleg nulla) és lehetőleg még minél nőiesebb munkája van, ezek összességében azt adják ki egymást erősítve, hogy a lány annál kevésbé hajlamos a megcsalásra.
12:
Az agyatlan hollywoodi filmes, karmás, "mindenki megkapja amit érdemel", "a "rossz" elnyeri a méltó büntetését" fejedben biztosan.
De a valóságban nem annyira.
Mondok még egy infót: Akik megcsalják nők a férfi párjukat, azok általában nem a tökös, magabiztos, nagy farkú, izmos, jól kinéző párjukat csalják meg, hanem úgy általában az ezeknek pont az ellenkező tulajdonságaival rendelkező férfiakat.
(És természetesen most nem ribikre gondolok, akik éppen kapcsolatban vannak, hanem átlagos-normális nőkre, akik épp egy papucs lúzerrel vannak együtt, akik mellett hosszú távon ők is érzik hogy boldogtalanok, ezért megcsalják őt.)
13.
Ez nagyjából megállja a helyét, de az ilyen nőknek is meg van a gyenge pontja.
A jóképű gyereket nem csalja meg a barátnője meg szerintem szintén nem nagyon állja meg a helyét, mert pont abból szokott lenni az ügy, hogy az inas elhiszi magáról, hogy ő az isten, mert jóképű meg ha letolja a gatyáját akkor megy a hűha.
Ami tényleg nagyon király, csak épp visszavehetne az arcából.
Másrészt úgy van vele a nő, hogy úgy is biztos megcsalt, hiszen egy ilyen pasi, szal ennyi belefér nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!