Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha egy friss, de komoly kapcsolatban a
férfi sok pénzt áldoz a barátnőjére?
Figyelt kérdés
Fél éves kapcsolat.
Sokba kerülök a páromnak. Nem tehetek róla, ez miatta van. Saját várva várt beruházásai sokat késnek emiatt.
Egyébiránt jövedelmünk sem említhető egy lapon, mert én terribilisen keveset keresek.
Szerintem nem normális. Miért kellene valakit ajándékokkal elhalmozni ? Az, hogy valaki elhalmozza ajándékkal a másikat az nem fejezi ki a szeretet. Apróságoknak amúgy sokkal jobban lehet örülni mint drága ékszereknek meg egyéb dolgoknak, mert abban nincs semmi személyes. Bárki meg tudja azt tenni, hogy bemegy a boltba és vesz valamit aminek lehet a hasznát se veszi a másik. Én azon a véleményen vagyok, hogy felesleges holmi drága dolgokkal elhalmozni valakit.
2016. ápr. 6. 01:30
2/13 A kérdező kommentje:
Én nem ajándékokat kapok tőle, nem is mondtam ilyesmit. A sokba kerülés mást jelent. Az egész megfogalmazás olyan, hogy nem ajándékokra utal.
2016. ápr. 6. 01:40
3/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális, mert csak a az alá-fölé rendeltségi viszonyt erősíti.
Ő úgy gondolja,sokat tett érted,te úgy gondolod tartozol neki.
Ha bármi gond lesz a kapcsolatotokban, ez hátráltatni fogja az éleslátásod, és már alapból is birtoklási vágyat feltételez egyébként a másik fél részéről.
Magyarul egyáltalán nem frankó.
Lehet semmi gond nem lesz, de azért vigyázz a fazonnal.
2016. ápr. 6. 01:42
4/13 anonim válasza:
Az én vőlegényem is a tenyerén hordoz.Ékszereket vesz,rengeteg helyre elvisz,amikről azelőtt csak álmodtam.Ő így (is) mutatja ki a szeretetét.Én meg másképp,mert ugyanígy nem tudom.
2016. ápr. 6. 03:33
5/13 anonim válasza:
nem normális szerintem, csak le akar kenyerezni
2016. ápr. 6. 05:55
6/13 anonim válasza:
Lassan jön az az idő, mikor nem fog rád költeni.
Ha zavar téged, sokat költ, mond meg neki.
2016. ápr. 6. 08:06
7/13 anonim válasza:
Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Sok pasi meg van győződve arról, hogy csak úgy tarthat meg egy nőt, ha sok pénzt áldoz rá, vagyis folyamatosan csengeti a punciadót. Szerintem ez gáz, mert a csaj ezt túlzottan megszokja, és amikor netán változik a helyzet (nem megy jól a bolt, vagy a pasi megunja a dolgot), akkor szépen összeomlik a "tökéletes" kapcsolat...
2016. ápr. 6. 08:29
8/13 anonim válasza:
Eleinte rám is vagyonokat koltott a parom, ilyen bonbon, olyan vacsora, kocsikazzunk egesz este csak ugy, menjunk ide meg oda, stb. Volt h egy randinkra elment 45ezer! A mai napig ha elutazunk v fesztivalra megyunk mindig o akar fizetni.. Szoltam neki h kellemetlen h mindig mindent o fizet, persze nem akartam ezzel megbantani, csak mar nem vagyok gyerek, o meg nem az apukam h kifizessen mindent helyettem. Azota kb felezzuk a dolgokat es apro ajandekokat kapok tole idonkent. (Pl egy szal viragot ha a piacra megy, vagy egy csokit ha bevasarolni megy a boltba) Egyedul karacsonykor szabadul el, de probalok neki kivansaglistat irni h mire van szuksegem es mi az ami arban is oke szerintem. Ha olyan nagy kulonbseg van koztetek anyagilag akkor beszeljetek meg, en is leultettem a parom es elmondtam neki h nem kell megvennie mindenfele draga vackot, meg en amugy sem tudom a nagy ajandekot viszonozni mert nem allok ugy penzzel.. A valasza az volt h hat megis kire koltse ha nem ram es h ot nem zavarja h nekem kevesebb penzem van, mert o szeret kenyeztetni, majd lesz jobb allasom es akkor mashogy lesz.
2016. ápr. 6. 08:46
9/13 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Milyen összegekbe kerülhetsz, ha beruházások késnek miattad? Biztos hogy nem a barátnője vagy hanem a k....ja!
2016. ápr. 6. 09:14
10/13 anonim válasza:
Kérdező, tudnál valami példát írni, hogy megérthessük, miről van szó? Én nem tudom elképzelni, hogy a párod úgy költ rád, hogy az nem ajándékozgatás, miközben "te nem tehetsz róla, miatta van". Miről van szó pontosan?
Egyébként azt gondold át, hogy valóban komoly-e a kapcsolatotok, mert attól, hogy vagyonokat költ rád és olyan, mintha feláldozná érted a várva várt beruházásait, még nem lesz komoly a kapcsolat.
Én most sem bírnám elviselni, ha a párom rengeteget költene rám, miközben az ő saját céljai csúsznak emiatt, pedig mi már 4 éve együtt vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!