Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden pasi szeret költeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi szeret költeni a barátnőjére?

Figyelt kérdés

Elég mélyről jövök, csak szerencsém volt, kaptam egy jó állást, így az álom életszínvonalamon élek.

Bármit megvehetek, amit szeretnék, legyen szó luxus parfümről, ruhákról, drága kozmetikumokról, és több a havi költőpénzem, mint sokaknak a fizetése.

Sok fiúbarátom, akik állítják, tetszem nekik, tesznek olyan megjegyzéseket, hogy "Jobban fizető állás után kell néznem, ha veled akarok járni", meg "Hát, remélem nem gond, hogy én nem tudlak meghívni kávéra", mikor mondtam, hogy van pár szabad órám, és épp egy kávézóban relaxálok a főtéren.

Miért gondolja mindenki, hogy ez olyan fontos?

2015. szept. 10. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy setalsz vagy parkban ulsz. Valahogy alakitsd ugy a helyzetet, hogy ne legyen a kozelben etterem vagy kavezo, ha talalkoztok. N
2015. szept. 10. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert a férfinek családfenntartónak kell lennie, akármilyen társadalmi változások mentek végbe. Ha nagy mértékekkel keres a párjánál kevesebbet, kisebbségi komplexusa lehet, valamint sosem lehet biztos abban, hogy esetleg rávetné egy nő, hogy keveset keres akármilyen okból kifolyólag.
2015. szept. 10. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem azért írják. Ha szimplán jól keresnél azzal nem lenne semmi "probléma".

Viszont mivel erősen átlag feletti a kereseted, és ez nyilvánvalóan látszik is rajtad (öltözködés, mindig szép haj, mindig szép körmök, stb), ezért úgy érzik fel kell érniük hozzád. Nem azért, hogy eltartsanak, hanem azért, hogy ha te el szeretnél menni valahova, akkor ő is megtehesse, el tudjon menni veled.

Persze nyilván jól esne nekik, a többségnek, ha néha meg tudnának téged lepni, de mivel annyi pénzed van, hogy bármit megvehetsz magadnak, így nehéz olyannal előállniuk, amivel aztán tényleg meg tudnának lepni. (annak biztos borsos ára lenne)

Tehát szerintem ez húzódik emögött. Nem azért mert költeni szeretne konkrétan rád, egyszerűen csak lépést tudjon veled tartani.

2015. szept. 10. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és mit dolgozol?

Kérdésedre válaszolva, ha egy férfi megteheti és akarja is akkor költeni fog a barátnőjére. De ez a férfitól és anyagi helyzetétől függ. Az én barátom mindent kifizet nekem és soha nem tett semmilyen megjegyzést. Bár nála egy kávé nem okoz gondot. Nem tudom hol élsz, milyen az átlag életszínvonal, mennyit keresel..

2015. szept. 10. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lennék képes olyan nővel összekötni az életem, aki az én fizetésem többszörösét keresi. Örökké butának és alsóbbrendűnek érezném magam mellette.
2015. szept. 10. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Szóval egy szakadt qrva lettél, gratulálok!
2015. szept. 11. 00:37
 7/9 anonim ***** válasza:
5# egyet értek veled, gazdag lánnyal én sem kezdenék.
2015. szept. 11. 07:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Evidensnek tűnik, hogy ha így élsz, akkor fontos számodra, továbbá ugye illik a férfinak fizetni. Az meg nincs rád írva, hogy honnét jössz.

24/F

2015. szept. 11. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Nehéz melletted egy olyan férfinak felvennie a férfi szerepet, aki nem olyan stabil anyagi háttérrel rendelkezik mint te. A nőknek is fontos, hogy nőnek érezhesse magát, hogy biztonságban érezze magát a férfi mellett. A férfiaknak ez ugyanolyan fontos. Egy férfi biztos pont kell legyen mint anyagilag, mind fizikálisan, mind érzelmileg. Ilyenkor érzi magát férfinek.

27F

2015. szept. 11. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!