Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokan miért startolnak rá más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért startolnak rá más barátnőjére, párjára?

Figyelt kérdés
Hogy képzelik egyáltalán, hogy amíg kapcsolatban van, addig bárminemű udvarlással is próbálkozzanak. Természetesen úgy értem, hogy tudja a lányról, hogy kapcsolatban van. 28/F
2016. aug. 20. 14:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A tiltott gyümölcs, mindig édesebb.
2016. aug. 20. 14:10
 2/15 anonim ***** válasza:

Felteszem azért, mert tetszik nekik az adott nő.

Azt meg nem tudhatja, hogy mennyire jó a lány kapcsolata, szóval úgy van vele, hogy részéről egy próbát mindenképp megér a dolog - elvégre nem egy olyan esetet látott már a világ, hogy egy lány egy másik pasi miatt szakítson a barátjával.

2016. aug. 20. 14:14
 3/15 anonim ***** válasza:

Ma már sajnos nem számit az se, hogy valami szingli vagy kapcsolatban van. A lényeg mindenki önnön önzőségre.

Persze. Szerencsére sok a kivétel.

2016. aug. 20. 14:16
 4/15 A kérdező kommentje:

2

Igen, de ez nem helyes, mert lehet, hogy a kapcsolatában már elmúlt a szerelem, viszont simán szeretik egymást, tisztelik egymást és jól együttműködnek. Nyilván intenzívebb érzelem egy friss szerelem és előfordult már olyan, hogy a nő dobta a megalapozott kapcsolatát egy ilyen friss kalandért, de ha belegondolunk nem szép ezt tönkretenni. Szerintem nem kell próbálkozni amíg kapcsolatban van, mert lehet nem tudjuk megadni neki azt ami már megvan. Meg amúgy is mi pasik lássuk be, hogy csak a punci miatt tesszük. Kár a saját vágyaink miatt tönkretenni egy másik (esetleg) két ember életét.

2016. aug. 20. 14:16
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez azert sztem eleg ritka. En egy olyan esetre emlkeszem, amikor a legjobb baratnom ferje ramhajtott de valami olyan paraszt modon, h amikor masoknak elmeselem a sztorit csak neznek, hogy ilyen tenyleg van?Van:-))

Aztan ugyanennek a baratnomnek az ex pasija hajtott ram amikor szunetelt a kapcsolatuk, de mivel szuneteltek igy a dolog nem lenyeges. Egy masik baratnomnek a fetje hajtott ram, de o egyaltalan nem nyomulos modon, csak ilyen finom flortokkel amiket csak mi ertettunk, eleg erdekes volt.

Egyebkent ebbol egyet momdtam el a baratnomet, azt aki kiakasztott de azt is csak akkor miutan elvaltak.

2016. aug. 20. 14:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép dolog az ilyen, de azt sokkal jobban elítélem aki viszonozza! Mert neki kellene nemet mondani mivel elvileg azért van a párjával mert szereti...
2016. aug. 20. 14:25
 7/15 anonim ***** válasza:
39%

Én megmondom az őszintét:

1.Kb ez a fétisem, imádok kapcsolatban élő nőkkel kefélni.

2.Kényelmes.

3.A nőnek kell nemet mondania, de onnantól kezdve, hogy veszi a lapot, nincs miről beszélni.

2016. aug. 20. 14:38
 8/15 anonim ***** válasza:

Én fejben simán el tudom képzelni, hogy olyan nőre hajtsak, akinek van valakije, eddig mégsem tettem meg a való életben valamiért. Talán félek attól, hogy az ilyen nőknél keményebben és többet kell próbálkozni, mint a szingliknél?

Ebben a kérdésben teljesen az "erősebb kutya ba szik" véleményen vagyok. Ha valaki szereti a párját és hűséges akar maradni, akkor hűséges marad majd. Ha nem, akkor meg nem.

Ezért is kell általában olyan barátnőt találni, aki az átlagnál szégyenlősebb és visszafogottabb, keveset jár el otthonról és kevés (vagy egyáltalán nulla) fiú barátja van. Az ilyenek kisebb eséllyel csalnak meg.

23/F

2016. aug. 20. 15:23
 9/15 anonim ***** válasza:

"Ezért is kell általában olyan barátnőt találni, aki az átlagnál szégyenlősebb és visszafogottabb, "

Csak hiszed.

Ez egy tévhit, hogy csak azok a nők mennek félre, akik ribinek öltöznek meg gátlástalanul flörtölnek.

Én speciel pont leszarom az ilyeneket.

Tapasztalatból mondom.

2016. aug. 20. 15:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Egó növelés. A páromra konkrétan úgy hajtott egy csaj, hogy nagyon jól tudta (egy barátunktól), hogy nem fog összejönni. Egyikünk sem értette, és mindketten leszartuk. Aki hülye...
2016. aug. 20. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!